網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問是否在淘宝付款,到酒店取房?另外,動物園有嗎

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:PAYESI 的帖子

長鹿我地連續去左3年。。。正

男爵府

有冇多d相睇下?

侯爵府

畀面勳章

ikioma 發表於 12-8-21 18:34
有冇多d相睇下?

換鬼左個電話, post親d相都怪怪地, 我本身想po相架

侯爵府

畀面勳章

longpingu 發表於 12-8-21 10:40
請問是否在淘宝付款,到酒店取房?另外,動物園有嗎

(1) 請問是否在淘宝付款 : yes, 係淘寶用支付寶比錢之後, hold住, 玩哂先返來cfm payment,

(2) 到酒店取房? : 係, 去樂園門口搵保安, 保安會教你入大堂check in.

(3) 另外,動物園有嗎 : 有動物園, 但住房唔包, 門票要比錢入去睇, 天氣太熱, 我冇去, 動物園夏天真係好臭架

ls0909  咁用咩去check in? 有無voucher?  發表於 12-8-29 14:26

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

動物园一d都唔臭,仲有180bb周園走,阿仔同佢地玩得好開心

KBIB2008  180 bb   發表於 12-8-29 10:05

伯爵府

樓主,想問,係咪一定要買門票? 係咪玩任何野都需要扣遊戲積分呢? 如果淨係想玩一樣,有無得逐項計錢呢? 用剩的積分係咪無用? 如果比其他人用得唔得呢?
好多問題,希望解答,我呢個星期去....

侯爵府

畀面勳章

引用:樓主,想問,係咪一定要買門票?+係咪玩任何野

原帖由 coldmilktea 於 12-08-29 發表
樓主,想問,係咪一定要買門票? 係咪玩任何野都需要扣遊戲積分呢? 如果淨係想玩一樣,有無得逐項計錢呢? 用剩 ...
如你入住酒店,就已經包左四大樂園門票,(除左動物園之外) 有部分表演係免費,但你想玩機動遊戲好大部分都要用'積分咭'扣分數,起初我都唔鬼明,但你聽我以下講解你就會清楚好多,

上次我成家5個人住酒店,已包入場, 所以我去到只要左一張積分咭入左100.00, 現時入100送100,即係100蚊會有200分, 我一家人就拎住一張卡去玩game. 係可以共用。 入面遊戲最貴果個都好似扣25分,即係/2。 我地成家人坐麼天輪,每位扣10分,同一張卡do 5次囉,即係一位收費$5.00。 如果玩玩下唔夠錢,你可以係入面搵充值點,最少可充$25.00(大約啦,因我每次再充$30.00) 都係充一送一, 咁你就唔怕入多左錢玩唔哂啦,

coldmilktea  謝謝你,我都係搵你介紹嗰間訂酒店的!  發表於 12-8-29 16:05

侯爵府

畀面勳章

PAYESI 發表於 12-8-29 09:52
如你入住酒店,就已經包左四大樂園門票,(除左動物園之外) 有部分表演係免費,但你想玩機動遊戲好大部分都 ...

coldmilktea 謝謝你,我都係搵你介紹嗰間訂酒店的! 發表於 2 小時前

ok架, 係唔係白云呀? 不過佢地講解點數分就講到我都唔明...哈哈!

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

引用:淘咗後點同酒店確認取房?房價包乜?

原帖由 prettybabe 於 12-09-23 發表
淘咗後點同酒店確認取房?房價包乜?
上面我有講過呀,你睇左唔明再搵我啦

侯爵府

畀面勳章

引用:如果我訂家庭覆式房,五大兩小入住,係咪七

如果我訂家庭覆式房,五大兩小入住,係咪七個人都包入場?
係呀,但當然你訂雙人房屈蛇7個人就冇可能包你7個入場啦

侯爵府

畀面勳章

引用:如果我訂家庭覆式房,五大兩小入住,係咪七

如果我訂家庭覆式房,五大兩小入住,係咪七個人都包入場?
上次我4人房,因為我兩個小朋友唔過120cm,佢比左我5個人入場

侯爵府

見到個帖名, 以為樓主咁富貴成間酒店都淘到tim!!

侯爵府

畀面勳章

引用:見到個帖名,+以為樓主咁富貴成間酒店都淘到

原帖由 Obe2009 於 12-09-24 發表
見到個帖名, 以為樓主咁富貴成間酒店都淘到tim!!
如果唔係點呃你入嚟

侯爵府

PAYESI 發表於 12-9-24 00:52
如果唔係點呃你入嚟

黎左BK咁耐, 都集慣左, 開心同唔開心都上黎分享, 又會"登" 人高興, 又會八下, 關心下人ga la.

不過平心而論, 個topic咁寫真係幾吸引.........我都要學下, 我成日出post問野都無咩人覆ge.

公爵府

畀面勳章

Obe2009 發表於 12-9-24 09:13
黎左BK咁耐, 都集慣左, 開心同唔開心都上黎分享, 又會"登" 人高興, 又會八下, 關心下人ga la.

不過平心而 ...

Obe唔好唔開心LA,你推介個按摩器好多人覆KA!

侯爵府

kirstyau 發表於 12-9-24 11:38
Obe唔好唔開心LA,你推介個按摩器好多人覆KA!
無唔開心wor..........今日心情好靚呀!

不過有時問野真係無咩人覆, 可能subject出得唔吸引lor.

公爵府

畀面勳章

回覆 Obe2009 的帖子

其實之前你問 SALT燈,我想覆KA, 因此我幫人買過, 不過後尾見間野D評語麻麻,我地買個時都OK既,驚介紹錯,所以冇覆到LOR!

首頁

尾頁

跳至