自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

水晶宮

引用:我只係見到樓主十分關注雙非問題,認為有d

原帖由 peoplepower 於 12-08-21 發表

我只係見到樓主十分關注雙非問題,認為有d事情比起雙非 ...
點解你咁有興趣pm佢既?我唔介意睇

Bye

子爵府

meow~meow 發表於 12-8-21 23:15
點解你咁有興趣pm佢既?我唔介意睇

睇下樓主同唔同意先~ 嚴格來說,佢有兩個詞語用左粗口偕音
我有興趣就係見到佢好關心雙非的問題

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

選舉月將到, 大家都係唔好太過火, 攪到好似返工咁硬推POST, 因住好似熊貓兄咁比人罰停賽就唔好啦!

水晶宮

引用:+本帖最後由+peoplepower+於+12-8-21+23:16

人地關心雙非咪關心雙非囉,你又憑咩一定要人地認同你d所謂大事?你無禮多d.

Bye

子爵府

meow~meow 發表於 12-8-21 23:19
人地關心雙非咪關心雙非囉,你又憑咩一定要人地認同你d所謂大事?你無禮多d.:weap ...

絕對無呢d事,我見佢果陣唔太冷靜,勸佢冷靜諗下而已
我見到佢爆粗鬧我諗住算數,估唔到佢開post

lochin1989  你應該開新post 澄清, 如果唔係有損泛民支持者聲譽....  發表於 12-8-21 23:56

水晶宮

引用:選舉月將到,+大家都係唔好太過火,+攪到好似

原帖由 WChan 於 12-08-21 發表
選舉月將到, 大家都係唔好太過火, 攪到好似返工咁硬推POST, 因住好似熊貓兄咁比人罰停賽就唔好啦! ...
係咁pm 人都過哂火啦

WChan  係架, 我句說話就係同人力兄講, 唔好太過火啦!  發表於 12-8-21 23:25
Bye

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

peoplepower 發表於 12-8-21 23:16
睇下樓主同唔同意先~ 嚴格來說,佢有兩個詞語用左粗口偕音
我有興趣就係見到佢好關心雙非的問題
...

你煩夠未。粗口又點?你係好seven Q煩呀。我關心咩關你咩事,要唔要多謝你咁有興趣呀。

人民力量代表。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

可能我個人感覺,個D所謂既民主人先係最吾民主,永遠只係有佢地講,無人地講,只有佢地岩晒

awah112  agree  發表於 12-8-21 23:38
WChan  同意, 一直都係咁  發表於 12-8-21 23:24

子爵府

meow~meow 發表於 12-8-21 23:20
係咁pm 人都過哂火啦
我同佢對答左十次,如果佢唔應,我唔會再pm佢,我見佢咁樣話我,我點可能唔回應呢?

凍檸檬茶  有經驗下次唔好PM啦  發表於 12-8-21 23:45

子爵府

chowqv 發表於 12-8-21 23:21
你煩夠未。粗口又點?你係好seven Q煩呀。我關心咩關你咩事,要唔要多謝你咁有興趣呀。

人民力量代表。

我來解釋澄清也不行? 你有你開POST話我的自由,我也有澄清的自由,誰是誰非也好,由大家判斷

除左我個名,其實真係無咩論據可以話我係人民力量成員,我仲要多次否認,立場又同人民力量唔同

早知係我不如改叫DABHK 可能當我係民建聯

正題,你介唔介意我公開堆PM

琥珀宮

引用:Quote:awah112+發表於+12-8-21+22:04+一時

原帖由 Sumyeema1 於 12-08-21 發表
one login account with multi users...
分身既相反詞,有無犯版規?

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

peoplepower 發表於 12-8-21 23:24
我來解釋澄清也不行? 你有你開POST話我的自由,我也有澄清的自由,誰是誰非也好,由大家判斷

除左我個名 ...

你要澄清咩,你無啦啦pm我,同你好熟?我關心咩唔使你理。

你用權利post任何野,不過我都有權利投訴你。我一定會投訴到底,去到admin!
不知所謂的乙陸!!!

子爵府

• peoplepower:
    http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=5467600
  • chowqv:
    ?????
    新界東北發展計劃同埋係香港同深圳邊境設立特區發展計劃的諮詢文件 如果你有睇份野,新界東北係為左呢個特區中的特區服務 呢個特區中的特區有商業同工業 而深圳香港居民可以隨意出入呢個特區 而有消息指2020年 香港與深圳會合併叫深港市
  • chowqv:
    so?我要俾咩反應你?你pm我,想點?
    係關心雙非問題的同時,請關注這個蠶食香港的計劃,不止福利、教育,連帶香港地位、香港經濟產業結構、資源、甚至治安也會受到影響
  • chowqv:
    你夠未呀,我關心咩要唔要同你交待同教訓。

唔好再pm我去講你果d偉論,好煩呀。
    我無教訓,我只係想話比起雙非,呢個仲大獲,講完。
    我從來都唔講偉論
  • chowqv:
    邊樣大鑊,唔使你黎教訓我。我重視邊樣,唔使話你知。你好煩呀。知道就9月,你同你既人民力量唔好煩我啦。好乞我憎呀。
    我無教訓人,只是講道理,講完都係咁就算
    新界東北發展完全唔關選舉事,係政府諮詢文件,請於8月尾前向政府發表意見

仲有,唔好屈我係人民力量成員,理性d 講下道理,唔好一味鬧鬧鬧,好唔好! 唔岩聽,唔好理我,洗咩應我je
  • chowqv:
    屈返人地轉頭就係你地所謂既民主人士強項。你自己無啦啦pm我,仲話我?你有無禮貌同家教?唔識咩叫做網絡禮貌就去學下。
    咩叫屈你,你大大個名就係“人民力量”。係到扮咩呢!過主啦。
    人民力量有d野我係反對,我講過用呢個名只係隨意改
    我pm你,係提一下除左關心雙非之外,有另一d野都好急切需要關心 你又話我教訓你 又話我講偉倫,毫無根據,我只係呼籲一下,我絕對無資格教訓人 唔係鬧人就有老理 我頭先嬲係因為我講極你都唔明我講咩,成日覺得我為選舉,想洗你腦,所以叫你冷靜諗清楚 我係度講緊咩,係唔係為選舉,係唔係想影響你 如果我係為選舉,我就唔會係人地傾緊選舉果陣,叫人關注呢件事
  • chowqv:
    你煩夠未呀。同你好(8-1=?)熟?我急邊樣唔使你理,呼籲咩呢。講左你好煩呀。我關心咩,會做咩,要唔要同你交待呀。我要冷咩靜,唸咩清楚呀。你家下煩擾我呀。明唔明呀。你好(8-1=?)Q煩呀!你係咁pm我托(8-1=?)呀。
    爆粗!

水晶宮

引用:2012-08-21peoplepower:+http://www.baby-k

睇完。

不過我都覺你好煩

Bye

禁止訪問

水晶宮

引用:+本帖最後由+peoplepower+於+12-8-21+23:34

7不等於粗口。

7姐
七夕
油潻
七巧

Bye

王國長老

王國長老

回覆:peoplepower你好煩,唔好再pm我!

大家都冷靜,握手言和吧。要追究雙方都違規,或會禁言哦。

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

Shhh, 唔好再寫數目字啦!

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

閃))))))

Sumyeema1  too fast...........mouth:  發表於 12-8-22 00:17
Bye

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

meow~meow 發表於 12-8-21 23:40
閃))))))
meow meow

夠鈡了, 返過嚟食藥

Sumyeema1  are you meowmeowma?  發表於 12-8-22 00:17

首頁
23456...8

尾頁

跳至