自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

好心你啦,時事熱話唔係有位俾你地民主大帝講囉。

你pm我把鬼,呼咩籲;我關心咩,先做咩,覺得邊樣重要,我唔使同你呢個39547既人交待。

唔好再pm我,我block唔block人係我自由;但係話你煩,你仲係咁pm我,呢d就就無禮貌,仲係自找黎要人鬧你。同果d話唔使借錢仲死要打黎,大陸鄉音既tele sale有咩分別?

唔識網絡禮貌,你去學下啦!
不知所謂的乙陸!!!

侯爵府

禁止訪問

回覆:peoplepower你好煩,唔好再pm我!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

拉票????

水晶宮

畀面勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁奇怪!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

人民力量?

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

珍珠宮

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

(/)D?
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

翡翠宮

引用:好心你啦,時事熱話唔係有位俾你地民主大帝

原帖由 chowqv 於 12-08-21 發表
好心你啦,時事熱話唔係有位俾你地民主大帝講囉。

你pm我把鬼,呼咩籲;我關心咩,先做咩,覺得邊 ...
一睇個名已經唔係好人,又唔認有立場,黑人憎:;pppp:

哈爾濱    發表於 12-8-21 23:51

珊瑚宮

環保接龍勳章

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

水晶宮

WH~!mmouth:mouth:mouth:

Bye

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

My Two Princess

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

屎坑點燈!!! 唔知定~~~
:wave:  :wave:

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

引用:人民力量? +

原帖由 dordor1207 於 12-08-21 發表
人民力量?
有可能

首頁
12345...8

尾頁

跳至