跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

Deleted

大宅

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

報到啦!

大宅

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

煒良媽,
係樹嗎?

侯爵府

[size=large]~~早呀~~

伯爵府

[size=medium]早晨~~~

侯爵府

Ka_wai 寫道:
[size=medium]早晨~~~

妳終於都返來喇??

伯爵府

聰明豆 寫道:

妳終於都返來喇??

你對眼又仲咩呀~~
我終於都靜思完畢啦
新抱仔好番未呀?
呀!Jason哥星期一去參加學校音樂節彈琴win咗個季軍呀:mrgreen:

侯爵府

Ka_wai 寫道:
你對眼又仲咩呀~~
我終於都靜思完畢啦
新抱仔好番未呀?
呀!Jason哥星期一去參加學校音樂節彈琴win咗個季軍呀:mrgreen:

呵....我隻睇間吾中有d斜視既!! :mrgreen: :mrgreen:

妳靜思完就好喇, 最終無削到髮嘛?? :cry: :cry:

好番哂喇! 傳左比我依傢再傳比佢老豆, 咁大個人仲發哂燒咁添呀, 幾樣衰呀!! jeffrey呢??

恭喜jason呀!! 下次要攞個冠軍架喇!! 返去話比kinki聽佢男朋友仔得獎先!!

伯爵府

襯家,

"最終無削到髮嘛?? "
有呀~~ :-( :-( 仲要係極樣衰同低低地tim呀~~ :-( :-( 簡直就唔想見人~~ :-( :-(

"傳左比我依傢再傳比佢老豆"
嘩~ 佢隻菌都幾勁喎~~好彩jeffrey上次無pass到俾jason哥啫~ jeffrey好番哂囉~~

"返去話比kinki聽佢男朋友仔得獎先!! "
下次叫jason哥彈俾kinki聽呀~~
該用戶已被刪除

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

[size=large]~~ Good Morning ~~

侯爵府

Ka_wai 寫道:
襯家,

"最終無削到髮嘛?? "
有呀~~ :-( :-( 仲要係極樣衰同低低地tim呀~~ :-( :-( 簡直就唔想見人~~ :-( :-(

"傳左比我依傢再傳比佢老豆"
嘩~ 佢隻菌都幾勁喎~~好彩jeffrey上次無pass到俾jason哥啫~ jeffrey好番哂囉~~

"返去話比kinki聽佢男朋友仔得獎先!! "
下次叫jason哥彈俾kinki聽呀~~

吾係嘛?? 咁妳下次吾好成日靜思喇, 削左好肉酸架!!

係喎! 上次都吾醒起叫jason哥彈返隻情歌比kinki聽添!

伯爵府

0520,

我可能呢幾日又去行吓KCP~

襯家,

"削左好肉酸架!! "
而家咪成個低B婆咁囉~~真係唔多想見人呀~~:-(

大宅

各位,
早晨呀!

+wai,
恭喜呀!jason拎左季軍!yeah!!!
有無咩慶祝節目呢?

珍珠宮

Ka_wai,

我聽日都約咗人行KCP

珍珠宮

恩禧媽,

個日去HIPO買咗咩野

大宅

0520,
我買左兩件白色羽絨長褸,10碼同12碼,仲有一件猄皮褸6碼,共$434呀! 而家又要去"巡視業務"啦,bye!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
襯家,

"削左好肉酸架!! "
而家咪成個低B婆咁囉~~真係唔多想見人呀~~:-(

無所謂啦! 都生左兩件咯, 隻佬睇得順眼咪得囉! 我吾會笑妳既!!

侯爵府

阿花,
噖晚叫KINKI快D瞓, 我話媽咪o聽日要返工架, 佢答我: 媽咪帶KINKI返學呀? 我問佢係咪好掛住返學呀? 佢話: 有餅餅食, 唱MAKE A CIRCLE, MOK MOK咁呀!! :-( :-( 我諗個衰豬真係好想返學, 唉!! 又無咩PG可以比佢返, 真係煩!!

伯爵府

[size=medium]午安
今早去完廣華產檢返黎追下message都已經12:00
聰明豆 寫道:
阿花,
噖晚叫KINKI快D瞓, 我話媽咪o聽日要返工架, 佢答我: 媽咪帶KINKI返學呀? 我問佢係咪好掛住返學呀? 佢話: 有餅餅食, 唱MAKE A CIRCLE, MOK MOK咁呀!! :-( :-( 我諗個衰豬真係好想返學, 唉!! 又無咩PG可以比佢返, 真係煩!!

collins有時都會唱返pg個d歌, 我都覺得佢好想返學. collins見到d老師既cartoon都會叫ms mok架. 我上次經過柏師都有得比小朋友玩$160/1hr. 不過我仲諗緊

首頁

尾頁

跳至