跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

I also send request to join the group, pls accept me, tks!!!

大宅

引用:Quote:原帖由+LOVEBABY99+於+12-09-09+發表

原帖由 hellomag 於 12-09-09 發表
我女係9月,啱啱叫做細女,我又吾係好知係咪吾收咁細嘅細仔女呀,不過交表無分早交遲交 會著數啲,因為佢係 ...
我想幫個仔報N1,幾時攞表咖?

大宅

引用:Quote:原帖由+hellomag+於+12-09-09+發表我

原帖由 EuniceEugene 於 12-09-14 發表
我想幫個仔報N1,幾時攞表咖?
兆麟苑這間是沒有N1呀!N1 要青山那邊果間先有,留意學校網頁幾時申請,因都好多人爭啊!

大宅

回覆:聖公會青山聖彼得堂兆麟苑幼稚園_K1

其實,我想問下各位,我聽好多屯門嘅媽媽講,呢間學校係咪要有熟人介紹先入到咖?我想個囡下年去讀k1呀!!你地都係有人介紹入去定點???

大宅

引用:Quote:原帖由+EuniceEugene+於+12-09-14+發

原帖由 adad 於 12-09-15 發表
兆麟苑這間是沒有N1呀!N1 要青山那邊果間先有,留意學校網頁幾時申請,因都好多人爭啊!

...
Thx!

複式洋房

聖彼得堂兆麟苑幼稚園2012K1

http://www.facebook.com/groups/398208790234100/

複式洋房

回覆 didiau 的帖子

我都有咁聽講呀!

不過,我地冇熟人介紹呀!都係排隊取表面試,兒子是五月尾出生,面試沒有哭,有答問題。

但我也認識有哭或沒有答問題,也成功入讀呀!

平常心試下啦!

大宅

回覆:SS+s 的帖子

好呀!咁點都去試下先!!!唔該曬!!

大宅

剛add了,Karl Wong,請接受 ,thanks!下1B

大宅

唔好意思 想請問我明天都會in k1 想問下我係報下午班 會唔會易入啲 好多人話唔識人好難入上午班 同埋我囡囡仲係12月細女

大宅

唔好意思 想請問我明天都會in k1 想問下我係報下午班 會唔會易入啲 好多人話唔識人好難入上午班 同埋我囡囡仲係12月細女

大宅

大家好 收左囡囡下年 k1 pm可以做同學仔啦

別墅

仔仔 依家番學OK ma?
So enjoy stay with girl daily

男爵府

我發覺原來唔選擇話冇上午就讀下午呢個option,入上午既機會會大好多,我個仔個同學仔入左上午,佢唔識入面既人,問左佢原來佢表明係冇上午就唔讀,而我選擇左讀下午都得,最終真係下午.我其實係補左封信去申請如果上午有位希望可轉上午,雖然我覺得轉到機會唔大,因為冇喇喇點會有人放棄個上午位,可能自己個仔冇人地咁叻喇,但後來知道聖彼得係派左啲上午位比後補生都唔比我轉,我覺得就係因為我揀左話讀下午都得,所以真係比左下午我

首頁

尾頁

跳至