夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

做第三者

身為女人,唔好話我唔幫番女人.如果你在認識那個男人時已經知道佢已婚,為何還要栽進去?雖然幸福要自己爭取,但會引發咁多社會婚姻問題的幸福,你會唔會選擇行這條路?

大宅

Re: 做第三者

如果做第三者會愛自己的話, 就不應這樣傷害及令自己痛苦!!
:-D :-D

大宅

唔會!!
KATHY.LIN

大宅

一定吾會,永遠都要偷偷摸摸..

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

現代已經不會對第三者有太大的排斥,有些女人甚至覺得這個回合她勝利了!為了有男人錫,無所不為...
我試過有第三者打電話給我,說:"我不想再做你們之間的第三者啦!....".小姐,你真的不想做就不會話我知啦!

翡翠宮

若然個男人已婚都咁容易對其他人動情可想而知佢幾無安全感呀 即使比我搶到佢返黎又如何, 到最後可能我只會步佢太太後層, 比第四者搶走 所以我一定唔會做埋d咁缺德既野, 老實講好男人比你搶得到手既就唔係叫好啦 起碼佢衰左第一樣野係用情不專, 第二樣野就係無責任感 (做埋d對佢太太甚至乎仔女唔住既野) 所以好極都有限呀

男爵府

一定唔會做!!憎死第三者!!! :tongue: :tongue:

侯爵府

最后一定無好結果
sylviawong 寫道:
一定唔會做!!憎死第三者!!! :tongue: :tongue:

複式洋房

做第三者自己會好辛苦~~
人地老婆會好傷心~~比著你自己老公有咁既情況你都唔開心LA!!係咪??
http://hk.myblog.yahoo.com/bb_shusie 睇下la!!!

大宅

所以d第三者要擺脫這個角色,成為正室.

翡翠宮

d人都係越黎越唔知[size=xx-large]

公爵府

其實兩個都衰, 係好的男人, 就唔會俾自己發生婚外情. 做女人, 都要自重, 明知人地有老婆, 還秥埋佢, 都唔會有好的結果啦

侯爵府

試過同個男同事hold同一個project,成日做到好夜,自然叫外賣一齊食...佢同居十年的女友有唔信佢係公司做野,打去公司check呀,但係個排公司一次開兩間分店,真係忙都嘔電!

佢女友誤會我係第三者,佢女友直情係唔要面子,係我地公司度等佢男友收工,而公司的同事對我就指指點點話「人地話佢係第三者喎,唔知係咪呢?」

所以兩個女人都會好慘,而曾經比人誤會,我一定唔會做第三者!
8-)

珍珠宮

好媽媽勳章

咁如果一早知道當然唔會做啦!但如果一直都唔知,到左生埋bb之後先知呢?咁你地會點做呀?

複式洋房

maggielau0705 寫道:
咁如果一早知道當然唔會做啦!但如果一直都唔知,到左生埋bb之後先知呢?咁你地會點做呀?

[size=large]只能 將個 [size=xx-large]嬲 字放喺個 [size=xx-large] 度!!

翡翠宮

ringoivy 寫道:
若然個男人已婚都咁容易對其他人動情可想而知佢幾無安全感呀 即使比我搶到佢返黎又如何, 到最後可能我只會步佢太太後層, 比第四者搶走 所以我一定唔會做埋d咁缺德既野, 老實講好男人比你搶得到手既就唔係叫好啦 起碼佢衰左第一樣野係用情不專, 第二樣野就係無責任感 (做埋d對佢太太甚至乎仔女唔住既野) 所以好極都有限呀

完全+絕對認同你所講的野~~~
我呢世人最憎就係個d第三者、狐狸精,雖然我暫時無比佢地害過,但我聽到太多,我會覺得個老婆比人搶左個老公好慘,我有感同身受的感覺~~~
我都覺得係好男人就唔會咁唔識避忌,呢個世界上有樣野叫控制,人係有自制能力架嘛,咁容易比人搶左去都唔方好得去邊喇!!!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

我一定唔會做第3者~因為我覺得你搶人老公...人地都係一樣搶返你老公......(報應)

首頁

尾頁

跳至