跳至

首頁

尾頁

大宅

31/MAR - DESSERT BUFFET

Dear all,
摷唔番我們個 topic,提提您們-我們next Friday 個 mothers' gathering!

[size=medium]PALM COURT[size=small](Dessert Buffet)
朗廷酒店大堂
TST,北京道 8 號

Date : 31/Mar/06 (Friday)
Time : 8:30pm ~ 11:00pm
Price: $138 + 10% / head

(1) Jacqueline
(2) Cherryma
(3) Cyrusmum
(4) YuYung
(5) pigpig
(6) Ivy
(7) DuncanMama

大宅

Re: 31/MAR - DESSERT BUFFET

Mamiya 上唔到黎,叫我通知大家呢個壞消息 .....

我公司上唔到BK,只上到Yahoo,麻煩你幫我通知各姊妹我下星期五去唔到dessert buffet喇,因為工人4月冇機位回鄉,要3月尾走,我老公果日又要上堂夜返,我要湊晴晴呀.激c我,miss左你地個women talk!

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

Jacqueline,

妳click>媽媽會所>2002年3月>如果見唔到個Topic就click最上方嘅排序, 係日期果處改為30天或更長日期, 就見到

侯爵府

Jacqueline,

會唔會叫mamiya帶埋晴晴黎, 反正晴晴都好乖, 我都無所謂, 唔一定要全部大人喎

子爵府

mamiya,
點樣呀? 帶埋晴晴嚟定放佢去Ivy家啫? 嚟啦嚟啦! 我都想聽吓晴晴啲壞話!

男爵府

[size=large]PALM COURT(Dessert Buffet)
TST,北京道 8 號

(5) YuYungx2
(6) pigpig
(7) Ivy
(8) DuncanMama
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

YuYung,
JacquelineHo 之前book咗位, 你要提佢幫你睇吓加唔加到多個人喎!

男爵府

唔該曬, 已經同佢講左喇,

Cyrusmum 寫道:
YuYung,
JacquelineHo 之前book咗位, 你要提佢幫你睇吓加唔加到多個人喎!
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

all c9,

8;30 pm 先有得食"甜品", 我想之前食D"咸品", 例如魚蛋面, 义雞反, 牛南可........

有冇c9要食呀 ?-(

侯爵府

Ivy.CL 寫道:
all c9,

8;30 pm 先有得食"甜品", 我想之前食D"咸品", 例如魚蛋面, 义雞反, 牛南可........

有冇c9要食呀 ?-(

我啱啱返工, 唔知幾點先走得(放5:30pm, 但應該要OT), 到時再打比妳睇下去唔去食魚蛋麵啦.

男爵府

電聯喇到時

Ivy.CL 寫道:
all c9,

有冇c9要食呀 ?-(

大宅

應該嚟到喇, 要講晴晴d壞話呢, 要你地成晚唔講嘢先夠時間.

Ivy.CL,
我同晴晴講緊數,你有冇<請示>婧琳?聽晚你屋企有咩人?我驚得一個工人姐姐搞唔掂三個細路

Cyrusmum 寫道:
mamiya,
點樣呀? 帶埋晴晴嚟定放佢去Ivy家啫? 嚟啦嚟啦! 我都想聽吓晴晴啲壞話!

大宅

不如去海防道橋底食碗牛丸河�麵

大宅

mamiya,

我亞ma都係到, no problem !!!
你幾點帶晴晴尼呀 ?? 你老公夜D接返佢 or 等我地"散會"呀 ?-( 成事 & 有行情就今晚 call 我喇, 我再同婧琳 & 工人講.

大宅

[size=large]PALM COURT(Dessert Buffet)
TST,北京道 8 號

(6) pigpig
(7) Ivy
(9) mamiya

total: 10個人

我係官塘出去, duncanmama話收工過來APM食D野, or may be 出去海防道橋底等 & 食碗牛丸河�麵 ???

海防道 ---尖咀呀 ?? 近边到呀 ??

大宅

海防道橋底, 在凊真寺隔離果道羅

男爵府

PALM COURT(Dessert Buffet)
TST,北京道 8 號

(6) pigpig
(7) Ivy
(9) mamiya

total: 9個人

大宅

可能因為我+Cyrusmum搶食"豬肉乾"的緣故,[size=medium]pigpig為左唔想有騷亂,所以[size=medium]唔黎啦!

我都去 "毛" 橋底呀,幾點度...?? 電聯啦!!

[size=large]PALM COURT[size=medium](Dessert Buffet)
TST,北京道 8 號

(4,5) YuYungx2
(6) Ivy
(7) DuncanMama
(8) mamiya

total: 8個人 (最終都係 8 名!)

子爵府

pigpig,
個個改日子為咗就你, 你竟然唔嚟? 早知就上星期五啦! 你知唔知星期六係思翰學校Sports Day, 我要星期五放學揍思翰入婆婆度, 星期六一朝又要入沙田揍思翰去小西灣出席運動會呀? 就咗你, 你話唔嚟?

大宅

pigpig,
咪係! 你唔係呱, 為左就你改期, 我又要柄個女去第處, 自己又唔過阿媽果處幫手, 你一聲唔嚟就唔嚟, 仲唔自己上嚟交代

首頁

尾頁

跳至