跳至

首頁

尾頁

複式洋房

將軍澳健康院打歲半針打手臂仔...亞女好痛呀...

晴晴今日係將軍澳健康院打歲半針,姑娘話歲半要打手臂,
打完後隔o左4粒鐘晴晴就覺得手仔痛,我係BK0904見其他bb都好似係打patpat , 有無係將軍澳健康院打完歲半針都係咁呀...係手臂仔 :-( :-(

男爵府

Re: 將軍澳健康院打歲半針打手臂仔...亞女好痛呀...

健康院應該而加係打手臂的!
我大仔個時打大脾仲慘, 痛到行都行唔到! 拖住隻腳來行!
到細仔打手臂情況好好多啦! 你話打pat pat可能係私家打!

複式洋房

HI, all Ma

我個囡囡都是打手臂仔, 但好彩無什麼特別, 冇燒, 冇腫,你同囡囡用冷毛巾(普通水喉水)full 下佢會好d

fungsotiny

複式洋房

晴晴隻手都係唔舒服左一晚,即晚就發燒,都有精神玩

大宅

晴晴媽,
係呀? 真係好痛架! 阿4哥book左4月4日打呀, 我都好怕打針架, 次次帶佢打針, 就好似要打我咁, 驚驚呀! :cry: 咁今次打呢枝針勁唔勁架, 洗唔洗飲定d竹蔗水咁呀

複式洋房

wingtsang:

四哥係兒童節去打針呀... :-( 咁你要買番份禮物比佢喇...
晴晴打完即晚發燒,食左兩次藥就無事.擒日就比開奶茶佢飲下,無比竹蔗水佢飲呀....
不過呢個星期佢好痴身,好似好驚青咁,大聲d同佢講野,以為鬧佢即刻攬到實,時時要抱,瞓覺半夜醒左仲要熊抱幾個字先放得番落床

係呀,4哥係咪去健康院打呀?!姑娘會比個公仔,杯仔同匙 ,要晴晴餵公仔食野,睇佢墝唔墝,好彩佢時時攞面飽餵我隻狗食.

大宅

晴晴媽,

真係好痛架??..死火...仲要打手臂....河馬book咗4月22號去打針....睇嚟要搵埋爸爸一齊去先得lor,等阿ba同佢入去打,我係出面等...打完就算河馬嬲都係嬲阿ba...呵呵

子爵府

女女隻手都係痛左一晚 小小發燒..... ?-(
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

大宅

梓晴媽,
我今日都煲左蔗水過4哥飲喇, 不過佢飲得幾啖咋, 激水呀! 我無買禮物比佢添, 不過真係要記得帶定佢d至愛提子乾同羊奶片片至得呀!

大宅

我呢個阿媽真大幪, 原來呢支歲半針係5合一針包左架, 要響私家打, 等我仲鄧佢驚左成日添! 我諗響私家打支針無咁粗掛! ?-(

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個囡都係打手臂, 爸爸抱住, 我就係側邊用餅餅分散佢注意, 咁就掂喇!! 呢招好得架, 呀囡好"un"皮, 好頂得痛, 次次打針都唔喊(但當然要比野食'乙水'下佢)

有d媽媽話之前d針無發燒的話,呢支都唔會發,唔知真定假

首頁

尾頁

跳至