單親天地

跳至

首頁
45678...11

尾頁

大宅

Re: 全新波鞋(只單親)

no.26
好似無呢張相wor.......小姐

仲咩唔過去傾計呀
我有d朋友住火星,有d朋友住水星,而我準備要搬去(天王星)
好快有個5星級的家喇~~~~~~~

子爵府

好媽媽勳章

高比比之家 寫道:
no.26
好似無呢張相wor.......小姐

仲咩唔過去傾計呀

之前架喇...
我遊緊雲,所以唔記得返過去

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

大宅

你可否幫我度吓44號嗰對鞋個內攏有幾多cm呀!我今日打過電話比你冇人聽呀!你得閒打返比我呀!

大宅

約20-20.5cm長
chiuchiu63 寫道:

你可否幫我度吓44號嗰對鞋個內攏有幾多cm呀!我今日打過電話比你冇人聽呀!你得閒打返比我呀!

大宅

全新

男爵府

高比比,

65b.米妮~~~~(11)x1
仲有否??請hold給我please

大宅

有.....但你最好打電話落實~~~~~
cheerio 寫道:
高比比,

65b.米妮~~~~(11)x1
仲有否??請hold給我please

男爵府

高比
亞囡對腳淨度17~18cm...
請代我check吓我留果對鞋ok 否??
如太細, 請留給我大一點的一對,
駛唔駛俾$妳先?? thanks!

大宅

Hi, I have just called you and left a message to you. I want
4.Superman~~(2碼)x2
29.車~~~~~(3碼)x1

別墅

高比比之家:

請問遲d 會唔會有涼鞋呀?:mrgreen: 個大汗豬而家已經開始熱到焗臭難腳喇~

大宅

全新

子爵府

高比

我要25.小叮噹-3 碼

thx!

大宅

ok~~~~
lai8888 寫道:
高比

我要25.小叮噹-3 碼

thx!

男爵府

咦!咁係咪要早的見妳??
上次係電話說的仲得唔得呢
請回覆
cheerio 寫道:
高比

大宅

如你去長洲的話,就係嗰到交收啦~~~
cheerio 寫道:
咦!咁係咪要早的見妳??
上次係電話說的仲得唔得呢
請回覆 [quote]
cheerio 寫道:
高比
[/quote]

男爵府

okay! got it, thanks!

大宅

全新

珍珠宮

好媽媽勳章

請check pm或方便時打比我,tks

大宅

全新波鞋[size=medium]("特價益單親家庭")--$20/對
[size=medium]請不要用這個價錢買給親朋好友(除自己兒女外),否則照收原價
如詢問/要鞋請打比本人落實,勿pm落實 (講明是否單親)
93530248----高比 [size=medium](10am--12pm)
3.spiderman~~~~( 5)X3
4.Superman~~(8)x1 (10)x1(2碼)x1
12.STAR WARE~~~(8.5)X1 (9)X2 (9.5)X1
15.巴斯光年....(7)X2 (11)X1
16.Spiderman~~~(11)x1
17.蝴蝶~~~~(8)X1 (12)X1
20.白雪公主(鞋帶)~~(7)X1
21.花花~~~(7)x1 (8)x1(1碼)X2 (2碼)X1
25.小叮噹~~~~(9)x1(10)x1 (12)x1(1碼)X1 (3碼)X1
29.車~~~~~(2碼)x1 (3碼)X1
30.小叮噹~~~(12)X3 (13)X1(2 碼)x1
31.白雪公主~~(10)X1
34.籃色綁帶~~~(6碼 )X1
36.花花~~~(1 碼)X1 (3碼)x1
38.芝麻街~~(7)X1
39.芝麻街~~~(5)X1 (6)X1
40芝麻街~~(5)X1
41.芝麻街~~~(8)X1 (10)X1
42.蜘蛛俠~~~~(5)X3 (8)X1 (11)X1
44.Barbie~~(2碼)x1
44B.Barbie~~~(7.5)X1 (10)X1
50.芝麻街~~(8)X1
53.Fisher-Price(真皮)~~~~(11)X2 (12)x2
57.DORA~~~~(10)x2 (11)x1 (12)X1
62.白雪公主~~~(7)X1
63白雪公主~~~(8)X1
65.米妮~~~~(8)x1 (9)X1
65b.米妮~~~~(10)x1
66.Fisher-Price(真皮)~~~~(7)X1
67.飛天少女警~~~(8.5)x1
69.DORA~~~~(6)x1 (7)x1 (13)x2
73.蝴蝶~~~(9)x2
74.白雪公主~~(12)X1 (13)x1
75.黑紅色波鞋~~~(12)x1 (1碼)x1
76.小叮噹~~~(9)x1
80.白雪公主~~~(5)x1(8)x1(9)x1(10)x1(11)X1
81.灰姑娘~~~(7)X1
82.小叮噹~~(9)x1(13)X1 (2碼)X5 (3碼)X1
82B.小叮噹~~(13)X1
83.小叮噹~~(11)X1 (13)X1
84. 白雪公主~~~(2碼)X1
85.波鞋~~(7碼)X1
86.黑鞋(可著返學)~~~~(13)X1
87.車~~~(9)x1 (11)x1 (1碼)x1 (3碼)x4
88.小叮噹~~(12)X1

如唔清楚碼數,請幫小朋友度脚板約幾多CM,話比我知~~~
如再有此類鞋再update比大家睇

[url=http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/cobby13/album?.dir=a54f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//tw.pg.photos.yahoo.com/ph/cobby13/my_photos[/url]]PHOTO[/url]

[size=medium]注意:請在3天內交收,否則當作取消

荃灣地鐵站自取 (記住帶埋小朋友出黎試鞋)
[size=medium]如到另一區交收就要+$5車費(屯門,元朗,天水圍另計),請幫補撘車之費用
不便之處,敬請原諒

子爵府

高比
82.小叮噹
係咪厚底ar

首頁
45678...11

尾頁

跳至