心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 閒人免進!! (Part 19)

mon...hoho~

minimon 寫道:
皇阿米,

好彩無, 今日著咗最"悶餅"嘅黑褲, 同埋係去toilet果陣, 佢順便黎埋, 最好彩係我office仲有1塊stock. [quote]
皇阿米 寫道:

無出洋相呀嗎?
[/quote]

侯爵府

皇阿米

妳夾硬"ug" 我要個包m 巾ar

皇阿米 寫道:
?-( ?-( ?-( [quote]
1328 寫道:
皇阿米

送妳上次個包野佢lor

[quote]
皇阿米 寫道:

無出洋相呀嗎?
[/quote][/quote]

男爵府

1328....唔明~! 煮成粒鐘,無理由會唔熟,妳哩個answer好似有d9唔搭8~!
1328 寫道:
皇阿米

因為d wo 冬冇發到好似佢平時食個d 咁粗wor

[quote]
皇阿米 寫道:
1328...咁why呀?我好想知~
[/quote]

侯爵府

想點吖... :-( :-( :-(
1328 寫道:
皇阿米

[quote]
皇阿米 寫道:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

哩d事通常唔會發生係我身上~
[/quote]

侯爵府

皇阿米

toto有一張簽名相..好似o向到”嗱” 妳咁ar

侯爵府

1328,

我唔覺喎, 我都搵唔到邊張似.
1328 寫道:
皇阿米

侯爵府

皇阿米

佢以為依d wo 冬...煮熟左會好似發到平時食開個d wo 冬咁粗ar..明未 :mrgreen:

皇阿米 寫道:
1328....唔明~! 煮成粒鐘,無理由會唔熟,妳哩個answer好似有d9唔搭8~!

男爵府

1328...係咪toto隻手仔伸出黎,個樣好鬼古惑果張哩?
1328 寫道:
皇阿米

侯爵府

mininimon

扮純情ar...冇妳份ar :tongue: :tongue:

minimon 寫道:
1328,

我唔覺喎, 我都搵唔到邊張似.

男爵府

1328...哦...咁d wo 冬咪太霖,好難食囉?
1328 寫道:
皇阿米

佢以為依d wo 冬...煮熟左會好似發到平時食開個d wo 冬咁粗ar..明未 :mrgreen:

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

侯爵府

[size=xx-large]唔唔唔唔唔∼

皇阿米 寫道:
1328...係咪toto隻手仔伸出黎,個樣好鬼古惑果張哩?

男爵府

mon...無想點呀~我地關心妳,怕妳又唔曉計數,喺未想發生事嘅日子,無情情bi多件出黎之嗎~ :lol: :lol: :lol:
minimon 寫道:
想點吖... :-( :-( :-( [quote]
1328 寫道:
皇阿米

[quote]
皇阿米 寫道:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

哩d事通常唔會發生係我身上~
[/quote][/quote]

侯爵府

皇阿米

我上次問佢好唔好食..佢話平時d wo 冬好味d..

我擒日問佢好唔好食...佢話好食過平時d wo冬

皇阿米 寫道:
1328...哦...咁d wo 冬咪太霖,好難食囉

侯爵府

[size=xx-large]我淨係話我搵唔到邊張似咋, 無話唔明咩叫"嗱", 咁樣叫扮純情咩??????? 我唔啋你呀!!!!!!我走啦!!!!:tongue: :tongue: :-( :-(

1328 寫道:
mininimon

扮純情ar...冇妳份ar :tongue: :tongue:

男爵府

[size=x-large]55555
1328 寫道:
[size=xx-large]唔唔唔唔唔∼

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

男爵府

hahahaha~~~
1328 寫道:
皇阿米

我上次問佢好唔好食..佢話平時d wo 冬好味d..

我擒日問佢好唔好食...佢話好食過平時d wo冬

[quote]
皇阿米 寫道:
1328...哦...咁d wo 冬咪太霖,好難食囉
[/quote]

侯爵府

minimon

黑色大字報係我唔開心時gei 專利..妳唔淮用ar

男爵府

1328...妳死la~mon mon用黑色寫大字報呀~
minimon 寫道:
[size=xx-large]我淨係話我搵唔到邊張似咋, 無話唔明咩叫"嗱", 咁樣叫扮純情咩??????? 我唔啋你呀!!!!!!我走啦!!!!:tongue: :tongue: :-( :-(

[quote]
1328 寫道:
mininimon

[/quote]

侯爵府

皇阿米

唔得ar...黑色大字報我註冊左la :-( :-(

皇阿米 寫道:

男爵府

1328 寫道:
皇阿米

唔得ar...黑色大字報我註冊左la :-( :-(

[quote]
皇阿米 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至