心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 閒人免進!! (Part 21)

皇阿米

愛子公主4才..返學la ~ 今日東方影左愛子公主著校服相..好可愛gar~

侯爵府

1328,

今日頭條日報都有影呀~ :-P
1328 寫道:
皇阿米

愛子公主4才..返學la ~ 今日東方影左愛子公主著校服相..好可愛gar~

侯爵府

1328,

不如而家同你煲到開新part啦.
1328 寫道:
我想開PART 22 AR∼

妳地今日下午就黎開得個陣記得CALL 我WOR...用邊個名開好LEI

用9唔搭八開∼

伯爵府

我都睇到, 帶埋帽仔, kawaii∼∼∼
1328 寫道:
皇阿米

侯爵府

dino :lol: :lol:

伯爵府

仲差幾多個post? 一陣要同老細出去, 可能返黎已經part22
Cinnamon 寫道:
1328,

不如而家同你煲到開新part啦. [quote]
1328 寫道:
我想開PART 22 AR∼

妳地今日下午就黎開得個陣記得CALL 我WOR...用邊個名開好LEI

用9唔搭八開∼
[/quote]

伯爵府

dino :lol: :lol:

伯爵府

好開心, 返埋聽日就放4日

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

siuso
等你生完bb 叫老公獎勵同你去旅行咪唔駛得個"想"字囉~~

mon,1328,ceci
總之一個"唉" 字啦!! as 1328 而言,其實ally 真係算乖,at least 佢洩左,佢都肯聽你支笛stop 佢o既所作所為. 可以講o既,我都不知講左幾多次lu, 老公每次聽後第一個反應必係:好,我以後都唔講,唔理囉~~ (當然係發住脾氣果隻啦!!) 但唔駛幾個鐘,老公又會回復真我,繼續bi-li-ba-la~~

ceci
點講lei, hm... 咁細路仔其實必定手多多o架啦,咁老公always 都叮實ally o既,一見佢手多摸電梯呀,手多周圍摸呀咪勁鬧囉;hm...仲有係,咁我地成日不斷行,ally 一日都平均要綁成7,8次鞋帶...咁老公咪又鬧囉;hm... 仲有,我地有時行程都頗趕,咁食野時ally 食得慢d,老公咪又鬧囉;and 有時ally 想做某d o野,例如去到disneyland 咁佢好想去玩pooh 果個game,佢咪一路行不斷講囉,等陣係咪去玩pooh,等陣係咪...等陣係咪...老公見狀咪又鬧囉;仲有老公叫ally 渣機影我地,咁ally 次次數到1,2,3 實手震震,攪錯位...咁老公見狀咪又鬧囉~~~~

侯爵府

dino,

咁你返黎認清地步先好講嘢呀, 唔好再發生瘀事啦. :lol: :lol:
happydino 寫道:
仲差幾多個post? 一陣要同老細出去, 可能返黎已經part22

侯爵府

march,

我睇你d例子, 你老公對ally要求真係高咗d, 佢只不過係個小一嘅小朋友. :-|
March 寫道:
ceci
點講lei, hm... 咁細路仔其實必定手多多o架啦,咁老公always 都叮實ally o既,一見佢手多摸電梯呀,手多周圍摸呀咪勁鬧囉;hm...仲有係,咁我地成日不斷行,ally 一日都平均要綁成7,8次鞋帶...咁老公咪又鬧囉;hm... 仲有,我地有時行程都頗趕,咁食野時ally 食得慢d,老公咪又鬧囉;and 有時ally 想做某d o野,例如去到disneyland 咁佢好想去玩pooh 果個game,佢咪一路行不斷講囉,等陣係咪去玩pooh,等陣係咪...等陣係咪...老公見狀咪又鬧囉;仲有老公叫ally 渣機影我地,咁ally 次次數到1,2,3 實手震震,攪錯位...咁老公見狀咪又鬧囉~~~~

伯爵府

march ...

聽你咁講, 我覺得ally都慘, 成日俾daddy”gut”. 不過, 我又會諗, 如果你老公唔當佢係自己人, 佢又未必會咁既. 唯一可以解釋既係, 佢會唔會係個種好冇耐性既人, 又好易忟?

不過都係個句, 長此下去都係唔好, 對大家都唔好, 真係要再同你老公傾下, e+ d小朋友唔受呢套, 到ally再大,木驚佢會由怕變反感∼∼∼

伯爵府

:tongue: :tongue: :tongue:

侯爵府

係既話你要早 d 入黎, 因為真係好多人
年年係碼頭排隊都好誇張, 有年排到去郵政總局

1328 寫道:
CECI

咁我5月5日帶埋我MAMI去拜訪妳MAMI LOR WOR

伯爵府

出去la ∼∼

侯爵府

CINNAMON

唸起同妳講...妳講開擒日個羅家英x目..我有睇最後個2part....

最後x家晴講得好o岩...當一個人知道死亡已經o向前面, 又有幾多人真係可以豁達咁去面對 :-| :-|

侯爵府

march
ally 所做既野以我一個咁火爆既人黎行量.....我覺得 ally 無問題喎, 呢 d 都係小朋友時期會發生既行為動作, 身為一個大人, 無可能要一個幾歲既小朋友一言一動都需要同大人合拍掛, 所以我支持 ally, 但你老公就過左火 d law

March 寫道:
ceci

侯爵府

1328 寫道:
最後x家晴講得好o岩...當一個人知道死亡已經o向前面, 又有幾多人真係可以豁達咁去面對 :-| :-|

侯爵府

mon
你咪成日蝦大肚婆好喎

[quote]
dino,

咁你返黎認清地步先好講

侯爵府

siuso
幾時係最靚我就唔知, 如果由碼頭行去都幾遠架, 仲要行一條好長好長既斜路, 你朋友 o 唔 ok 先 :mrgreen:

siuso 寫道:
ceci

係咩, 可能我冇留意la, 係唔係一入短洲就見到架la, 幾時睇最靚呀?

人地話想去之麻.:cry:

首頁

尾頁

跳至