跳至

首頁

尾頁

別墅

好煩,2間都鐘意,得15分第一輪應該2間都唔得,但大抽獎邊間機會大啲呢,又話要咩3條1,好煩(~_~;)

珍珠宮

環保接龍勳章

橫掂都係等大抽獎,揀一間近屋企。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:好煩,2間都鐘意,得15分第一輪應該2間都唔

原帖由 姬原巧合B 於 12-09-17 發表
好煩,2間都鐘意,得15分第一輪應該2間都唔得,但大抽獎邊間機會大啲呢,又話要咩3條1,好煩(~_~;)

...
上年浸聯20先入到,石小有15分入

大宅

有聽過20分浸聯都入唔到

chunsamyuen  20分有機會抽入.  發表於 12-9-21 15:44

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

karena1017 發表於 12-9-18 08:51
有聽過20分浸聯都入唔到
上年係20都入唔晒

入唔到果d真係唔好彩

大宅

回覆:姬原巧合B 的帖子

一定係石小,上年有人15入在,相反浸聯20分都唔得

大宅

回覆:nonno123 的帖子

今年叩門~石小唔係第一無得in, 浸聯就係人都可以in,所以要諗清楚邊間排第一。

曦曦媽咪 ;-)

大宅

回覆:Joancu 的帖子

上年朋友石小第二都有得in, 浸聯都有

大宅

引用:上年朋友石小第二都有得in,+浸聯都有 +

原帖由 nonno123 於 12-09-18 發表
上年朋友石小第二都有得in, 浸聯都有
我今年第二都無得in !

曦曦媽咪 ;-)

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

上星期六觀校...校長講明..要自行及大抽獎選佢先有得in...:;pppp:

大宅

回覆:第一輪浸聯同石小邊間機會大啲?

我估石小易入d. 自行15分又有機,又講明3條1先會有得interview.

大宅

15 分一定入唔到浸聯,朋友 20 分都入唔到,要等大抽奬

男爵府

一定係石小易入過浸聯,浸聯15分 no way

複式洋房

浸聯荃灣最難入...因為最多人選...

禁止訪問

大宅

我下年都有同様煩腦!15分兩間都鍾意!怕排錯無得叩門其實石小比浸聯差好多嗎?

首頁

尾頁

跳至