潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

環保接龍勳章

想買對便鞋假日著, 一直覺得MBT白色幾靚又易襯, 但我唔係幾鐘意佢鞋底彎的設計,
唔識行, 同埋好似好多A貸,
請問有無類似的好介紹 ? thanks.

伯爵府

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bobotang 發表於 12-9-26 16:18
想買對便鞋假日著, 一直覺得MBT白色幾靚又易襯, 但我唔係幾鐘意佢鞋底彎的設計,
唔識行, 同埋好似好多A貸, ...
我買birkenstock, camper, 鞋底勁舒服!

大宅

引用:想買對便鞋假日著,+一直覺得MBT白色幾靚又

原帖由 bobotang 於 12-09-26 發表
唔識行, 同埋好似好多A貸, ...
買鄭秀文賣廣告嗰隻skechers,幾型,有啲似mbt,但冇mbt咁彎咁大舊,我買咗黑底螢光粉紅色嗰對,幾舒服方便,喺馬拉松買,原價好似$9xx,折咗$8xx,不過我早幾個月買架

珍珠宮

好媽媽勳章

我舊年買了mbt, 我好少著, 因為著了就高過c6.
今年買了camper, 個底無mbt咁厚, 都幾舒服, 唔知e+減完價未.

原來camper e+已經係東南亞生產了, 我好幾年沒買, 之前係好似係西班牙.

禁止訪問

引用:我舊年買了mbt,+我好少著,+因為著了就高過c

珍珠宮

好媽媽勳章

vvnpo 發表於 12-9-27 10:21
Camper無買幾年了,差了很多。size又唔足,失望,懷念以前既camper.

係呀, 佢改了東南亞生產又唔見佢降價.

我要著39-40號鞋, 涼鞋就OK,
密頭鞋就唔洗睇LU.

禁止訪問

引用:Quote:vvnpo+發表於+12-9-27+10:21+Camper

別墅

環保接龍勳章

summerize 發表於 12-9-27 09:25
買鄭秀文賣廣告嗰隻skechers,幾型,有啲似mbt,但冇mbt咁彎咁大舊,我買咗黑底螢光粉紅色嗰對,幾舒服方便 ...

請問果對skechers 係咪涼鞋 ?
唔該各位jm. 真係好需要一對好襯又型仔便鞋, 唔想成日著拖鞋, converse...

大宅

引用:Quote:summerize+發表於+12-9-27+09:25+買

原帖由 bobotang 於 12-09-27 發表
請問果對skechers 係咪涼鞋 ?
唔該各位jm. 真係好需要一對好襯又型仔便鞋, 唔想成日著拖鞋, converse...
係呀,著legging茶少少甲油,有型又方便

子爵府

Highly recommend a pair of skechers named bobs, which look exactly like toms. I got a pair of toms but not as comfortable. Toms at 600 but bobs only 360. Bobs is a copy of toms, but more comfortable.

I normally wear elegant style flats, but after getting bobs and toms, I only wear them now.

大宅

回覆:bettywong80 的帖子

any photos?

別墅

環保接龍勳章

bettywong80 發表於 12-9-27 12:40
Highly recommend a pair of skechers named bobs, which look exactly like toms. I got a pair of toms b ...

有冇相或website ? thanks.

子爵府

Bobs, look quite ugly but v comfortable

http://www.skechers.co.uk/style/39537/bobs-world/crl

Toms, you can buy from lane Crawford.

http://www.toms.com/

首頁

尾頁

跳至