跳至

首頁

尾頁

大宅

你地個bb出街開唔開心架?

唔知點解囡囡喺屋企就好開心,成日笑,又多野講,
但係一出街佢就好似好唔開心,心情勁down甘....

大宅

Re: 你地個bb出街開唔開心架?

係呀,我囡囡一出街就即時down晒,都唔知點好, :cry:
諗住帶佢出街睇下野,但係點知佢都唔鍾意!

大宅

係唔係女仔怕羞d呢?

大宅

我都有試過甘同佢講bb,媽咪依家同你去街街呀...嘩,有好多野睇架,有車車啦...好多人啦,又有好多玩具呀,靚野睇架~媽咪去同你行街街好唔好呀?當時佢都會好開心,但係出到街就唔係點笑,就算有人”了”佢,佢都唔彩人...
我都成日同佢去街,未到二個月都已經成日去街,仲有咩辦法可以令佢去街時開心d...
開頭我同d朋友講佢地都唔信,但佢地同bb一齊去街之後都信啦,仲問我點解甘既?我都想知..
:-(

大宅

望唔望住都係甘,就算我抱住佢都係甘..

大宅

甘點好呀 :-(
可以做d咩呀....

大宅

我兩樣都有用,佢唔係驚,只係好似冇咩興趣甘,
我有問姑娘,佢話呢d係bb既性格!

大宅

雯雯豬次次出街都有人撩玩,亦有周圍望,但係佢就係唔多彩人,同0係屋企完全係兩個人,我都算成日同佢出街,不過可能出親街都係同D ee一齊啦..

首頁

尾頁

跳至