跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你地個bb出街開唔開心架?

雯雯媽媽 寫道:
我兩樣都有用,佢唔係驚,只係好似冇咩興趣甘,
我有問姑娘,佢話呢d係bb既性格!

咁即係冇問題啦∼ 只係你bb怕生保d囉∼

我bb見過太多人咪冇咁怕生保o者∼ 冇問題架∼
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

大宅

HI 雯雯媽媽

會唔會你個女既性格比較內向, 所以唔鍾意出街? 同埋係咪佢平時見得人小?

我有個朋友個仔都係唔鐘意出街, 有一次佢地去迪士尼, 足足氹左個仔成個幾鐘先肯換衫出去. 所以可能係你BB本身唔鍾意出街啫.

或者你試下同帶佢去D公園睇下其他小朋友玩, 佢可能會好D.
因為我個仔見到D人走黎走去, 佢會好開心, 郁手郁腳, 想追埋一份咁.

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

琳琳豬次次出街都撩人玩,又周圍望,玩到咁上下就自己訓一陣,我們食嘢0個陣佢就起身,好識簡timing

雯雯媽媽,

個個小朋友性格都唔同,我諗你女女比較謹慎,唔好咁擔心,
可能佢好多事想知,只係冇表現出來

大宅

雯雯豬次次出街都有人撩玩,亦有周圍望,但係佢就係唔多彩人,同0係屋企完全係兩個人,我都算成日同佢出街,不過可能出親街都係同D ee一齊啦..

大宅

尋日同仔仔去海洋公園,佢興奮到全日都未0訓過覺,仲成日尖叫,手手腳腳又不停踢,去睇海洋館見到0的魚游過就大叫,見到0的大公仔人又用手摸佢0地,見到咩都唔放過,玩完搭車返屋企0既車程途中又全程玩扶手大嗌尖叫…全程勁high…

首頁

尾頁

跳至