論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

agent話9月初簽約既都係以新既薪酬,
以份約送到去印尼領事館為準,
5知真定假既

禁止訪問

回覆:有無人係外傭加薪生效日前已簽約?

別墅

回覆 elleellebaby 的帖子

我同你一樣~6月時請左個海外..本身話9月13-14日到...點知而家到唔倒之餘..仲未覆到我幾時先可以到香港!
問佢原因,話係traning hours問題,問欠幾多,又覆唔到..=-=''

禁止訪問

引用:回覆+elleellebaby+的帖子 我同你一樣~6月

大宅

My agent confirmed that as long as the documents and contract sent to the indo. Consulate before 17 oct, pay the old salary. I just signed before the announced date but I am still wondered the maid will break the contras so as find a new employer to earn the extra $180

別墅

X光呀~你呢? 佢話係得一個叫AFS既TRAINING CENTRE先有咁既問題,其他既CENTRE姐姐都已成功黎港

別墅

我9月15日揀左新工人, agent 話比$3,740 就ok

首頁

尾頁

跳至