美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 pingu_k 的帖子

我嗰時就都成日痕架, 一乾佢就痕, 一定要即刻補潤唇膏, 但都只係治標, 我講嗰隻係 origins o既 dr. andrew weil 嗰條 line o既潤唇膏, 呢條 line 應該得一隻, 你可以去問吓, 唔好意思, 我又唔識 post 相, 如真係想睇樣, 可 pm 我 mobile, whatsapp 比你睇吖

大宅

回覆 Kits 的帖子

係 origins o既 dr. andrew weil 嗰條 line o既潤唇膏, 呢條 line 應該得一隻, 你可以去問吓, 唔好意思, 我又唔識 post 相, 如真係想睇樣, 可 pm 我 mobile, whatsapp 比你睇吖, 希望佢都可以幫到大家, 因為我都比呢樣嘢困擾咗好耐!!!

侯爵府

引用:

原帖由 muichi 於 13-01-06 發表
Tks!係,後尾睇番,之前你提過有類固醇!(太多reply吾記得)咁即係吾好搽到咀唇啦喎?我好得七七八八啦!但上唇外的泛紅位仲有微微的紅印,吾知係咪果幾日發得太犀利?希望可完全退哂啦!

侯爵府

引用:回覆+Kits+的帖子 係+origins+o既+dr.+and

原帖由 chowkarman 於 13-01-06 發表
回覆 Kits 的帖子

係 origins o既 dr. andrew weil 嗰條 line o既潤唇膏, 呢條 line 應該得一隻, 你可以去 ...
pm左你!tks!!

侯爵府

引用:其實我都系唇炎醫生話唔記得同你講呀...

原帖由 coffee1991 於 13-01-05 發表
其實我都系唇炎醫生話唔記得同你講呀...
一樣係唇炎...咁醫生係咪話係之前用既唇膏引起?

侯爵府

回覆:有無人可以救救我咀唇??紅腫情況反反覆覆!!有無人試過?

咁「出過事」既jm,你地有冇用過邊隻有色既潤唇膏係ok架?(吾好意思,我仲係死心不息想搽有色唇膏,吾搽個樣真係殘d呀!)

大宅

佢無講,你最好唔好搽唇糕住,或者搽有色潤唇糕先....

大宅

你唔驚系會退晒的,搽天然有色潤唇高...

侯爵府

引用:你唔驚系會退晒的,搽天然有色潤唇高...

原帖由 coffee1991 於 13-01-07 發表
你唔驚系會退晒的,搽天然有色潤唇高...
Tks!我仲忍到,未敢搽住,好完一排冇事先再試!

複式洋房

皮炎平唔係for咀唇用!千萬唔好搽咀!!!

只可以搽係你泛紅有紅印既皮膚到,薄薄地搽就ok,唔駛落咁多,因為唔知你皮膚有幾薄,如果你皮膚係好薄好薄好薄個d我就唔建議搽,其實你可以search下皮炎平,之後就會有一堆資料,因為之前有人搽完之後有皮膚收縮情況,所以我都係勸你searching左先,起碼知道係咩黎!

侯爵府

引用:回覆+pingu_k+的帖子 皮炎平唔係for咀唇用

原帖由 muichi 於 13-01-07 發表

皮炎平唔係for咀唇用!千萬唔好搽咀!!!
Oh!!吾該哂你!咁我吾試啦,因為我都係屬於敏感皮膚!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

muichi 發表於 13-1-6 21:45
回覆 xsmama 的帖子

冇錯!真係比其他野快好好多!但真係唔可以搽得咁密!之前有提過佢係有類固醇!薄薄地 ...

我都係搽2-3日度架咋, 佢結左焦我就唔會再搽架喇~ 又唔係成日生...都唔會成日用佢啦~ 不過個個人都每種藥既反應都唔同既, 蘆薈都有人會敏感啦, 所以有D CASE真係好個人既

複式洋房

回覆 xsmama 的帖子

我都係2-3日就ok,我係搽圍住咀邊紅印!好番就唔搽!

禁止訪問

畀面勳章

回覆:有無人可以救救我咀唇??紅腫情況反反覆覆!!有無人試過?

侯爵府

引用:會不會試下食維他命b雜呀 +

原帖由 leedorean 於 13-01-08 發表
會不會試下食維他命b雜呀
之前都有個jm提過食vitamin B雜呢!請問係有咩效用?對皮膚特別好嗎?日常飲食係咪難吸收?

侯爵府

引用:Quote:muichi+發表於+13-1-6+21:45+回覆+xs

原帖由 xsmama 於 13-01-07 發表
我都係搽2-3日度架咋, 佢結左焦我就唔會再搽架喇~ 又唔係成日生...都唔會成日用佢啦~ 不過個個人都每種藥 ...
明白,tks! :))

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+leedorean+於+13-01-08+發表

首頁

尾頁

跳至