興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

我轉了去123啦!Smart 通成日cut 缐,在mtr又連2G都無。在公司有時連訊號都係得1格,真救命!希望123無令我失望啦!

愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

侯爵府

回覆:今日終於同smart通講拜拜

我仲有半年捱
用左咁多年,上次癱瘓後就差左好多。
諗轉咩台都好煩

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

佢連好多市區都跳去2g,無鬼用:;pppp:

大宅

我係佢長期客戶,但咁嘅服務真係又期望到失望,唔轉真係對唔住自己!

愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

珊瑚宮

畀面勳章

Carmen2004 發表於 12-9-30 08:25
我轉了去123啦!Smart 通成日cut 缐,在mtr又連2G都無。在公司有時連訊號都係得1格,真救命!希望123無令我 ...

大宅

123 都起地鐵上唔到FBI.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

FBI 係乜?

子爵府

Bye 咗成年了 :;pppp:

大宅

引用:FBI+係乜?

原帖由 EmilyBB 於 12-09-30 發表
FBI 係乜?
I think is Facebook.

大宅

引用:我轉了去123啦!Smart+通成日cut+缐,在mtr

原帖由 Carmen2004 於 12-09-30 發表
我轉了去123啦!Smart 通成日cut 缐,在mtr又連2G都無。在公司有時連訊號都係得1格,真救命!希望123無令我 ...
我都諗住同smart通分手,用左十年以上,而家真係忍唔到,睇緊邊個台好啲就轉台

子爵府

我都同smartone say 88 , 轉去電訊數碼。

大宅

回覆:monchaa 的帖子

123都唔係好:;pppp:

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都係用佐Smartone 成10年,早2個月都頂佢5順同佢88佐,𨍭佐電訊數碼。

水晶宮

引用:佢連好多市區都跳去2g,無鬼用

原帖由 goo_littlebb 於 12-09-30 發表
佢連好多市區都跳去2g,無鬼用
請問點樣睇到個電話跳左去2G呀? 會顯示d咩呢?

天空之城, 快樂之地

男爵府

我用開123,發現近排差咗!

男爵府

引用:我用開123,發現近排差咗! +

原帖由 megumiyu 於 12-10-01 發表
我用開123,發現近排差咗!
123都時時朝早或放工係mtr上唔到網。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+goo_littlebb+於+12-09-30+發

原帖由 PCCW2319 於 12-10-01 發表
請問點樣睇到個電話跳左去2G呀? 會顯示d咩呢?
我之前用iphone,如果係3g會見到mon上面有3G個字,如果跳返2G就會變左個圓圈

子爵府

如果要有4G支援,真不是有太多選擇.個個台都有人話,都唔知聽得邊個意見.

子爵府

我仲剛剛簽左新約!有2年捱!我以為會好過垃圾3!點知,又貴左!仲要同3差不多!

翡翠宮

引用:我都同smartone+say+88+,+轉去電訊數碼。 +

原帖由 greenblee 於 12-09-30 發表
我都同smartone say 88 , 轉去電訊數碼。
我5月先完約到時都會轉去電訊數碼,我老公已轉左,貪佢夠平

首頁

尾頁

跳至