興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆:今日終於同smart通講拜拜

我都好想走越用越失望

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

伯爵府

回覆:goo_littlebb 的帖子

好唔好用先,平無用,我都想轉,但又有人話係2G,只可whatapps 和fb,睇唔到myTV和片?

男爵府

大宅

我用緊123 仲諗住轉 smart 通!乜原來2個台都咁差?!咁點算呢?

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+greenblee+於+12-09-30+發表

原帖由 goo_littlebb 於 12-10-01 發表
我5月先完約到時都會轉去電訊數碼,我老公已轉左,貪佢夠平

...
剛剛出左部智能比阿媽+電訊數碼,初初以為都幾好,諗住完約都轉埋一份!人係見佢好多地方都收唔到,連whastapp都收唔到訊息但我地個個用緊!面書連我阿媽都嫌慢用返電腦睇,所以我都係續返數碼窿算了

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:好唔好用先,平無用,我都想轉,但又有人話

原帖由 歌莉亞 於 12-10-01 發表
好唔好用先,平無用,我都想轉,但又有人話係2G,只可whatapps 和fb,睇唔到myTV和片?

...
睇到但好慢囉

別墅

點解個個都轉電訊數碼嘅? 真係平得咁厲害?

係唔係有間都好平嘅叫新世界? 又得唔得呢? 我都想幫爸媽出平plan.

別墅

係唔係有間都好平嘅叫新世界? 又得唔得呢? 我都想幫爸媽出平plan.

別墅

別墅

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我老公用緊電訊數X剩係用黎上FB同睇WEB CAM, 唔會上網睇片. 我自己依家緊SMT 400MB $168(唔記得好似大約咁多), 但成日都去左2G, 所以諗住轉間平D既, 就算上網無咁快都無咁氣頂.

大宅

回覆:goo_littlebb 的帖子

轉乜都不要去smart 通啦!成日cut 線已經no good la.

愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

男爵府

咁大獲?死火我仲啱啱出咗機簽埋賣身契㖭!

大宅

咁3同SAMRTONE都唔OK
咪即係得PCCW /123?

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

塘水滾塘魚....
間間都一樣....不過係唔用自己唔喜愛個間, 就一定有驚喜.

以家係 whatsapp 時代, 都唔再需要自己人時間...用開 3仔, 好唔好用都好, 都會轉去 pccw/123 ...
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

大宅

畀面勳章

123都唔係好好咋

我涯左成年..等完約就唔續123...123 MTR always 收唔到網絡, 有時勁到連電話線都收唔到...公司永遠收唔到網絡...我一年打左至少五六次電話去投訴...次次都話MTR人多...做緊工程加強緊個網絡..但我涯左一年都未見好轉...

別墅

回覆:Carmen2004 的帖子

me too

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

地鐘就唔好望有一間可以打通晒, 又正常.
只望係地面, 工作地方, 住既地方, 坐巴士收到, 都算合格了...
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

首頁

尾頁

跳至