親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 東京箱根八日遊記

panpan,

私人風呂房貴唔貴呀?

我同鋼琴老師商量過, 佢比囡囡可以休息七日, 我地想六月尾考完試去, 妳可唔可以幫我呀?

大宅

panpan,

我諗住6月23日去, 有無邊到機票平呀?

妳今次買機會幾錢呀?

大宅

panpan,

我頭先打去問過同妳的價錢差不多, 但係咪無小童價架

我記得上次同囡囡買機票去新加坡都有喎, 係咪日本機就無架

大宅

panpan,

妳住果間有無咁正呀

大宅

Zoey 寫道:
[quote]

我今次都係 book 左 super hotel, 因為中間 break 開左入住, 我 submit 兩次表既時候, 一日係 book twin room (即係兩張床那隻房), & 一日係 book 三人住房 (即係雙人床 + 碌架), 佢地最後 confirm 我既 booking, 係話我地三個人, twin room 係唔夠大 (不過唔知係未我小朋友有 9 歲既關係就唔知喇), 所以都 suggest 我地 book 番三人房! 但係三人房, 好似 phoebe 話齋, 都唔係咁易 book 到, 我兩個前後入住既 booking, 只有一次 okay, [size=x-large]另一次都要我地分別 book 一間 Single room + 一間 Single room for 2 person! 所以想 book 既都要快手呢.
若果妳小朋友細, 都可以試下 book twin room, 睇下佢地點覆妳, 佢地覆得都好快嫁, 尋日深夜都有 e-mail 飛過黎 :-P .

ZOEY,

我同妳一樣呀 :-(

最後兩日都係咁, 又要比多D, 妳幾時去呀?

我25/6- 2/7, 最尾兩日好多酒店都無房呀 :-(

大宅

zoey,

我都係因囡囡要考琴先提早去旅行, 如果唔係我都會係11/7去, 依家剛剛等佢考完試就即刻去, 要請兩三日假, 好彩考完試無堂上, 只係得d升小講座咋

我都係聽phoebe講, 所以酒店都係選superhotel, 但唔知點解上野係無3人房, 妳行程係點呀?

我係全樂園, 差D漏到想嘔

我隻佬剩係想到個囡, 佢又唔諗吓我, 真係諗到都驚呀 :tongue:

大宅

phoebe,

我又點會罵妳呀 唔該晒妳就真

zoey,

我去八日都未安排好行程呀

大家有無好提意呀 :wink:

day1---- 池袋.....加夜遊
day2---- 防災.....西武園....涉谷
day3----道具街....淺草....坐觀光船到台場
day4----迪士尼海洋
day5----迪士尼
day6----?????
day7----築地....百貨勁購物(1/7)大減價....4:00去kittyland
day8----百貨購物.....上野....走人

其實我想去千葉住一晚, 玩牧場.....有無人去過, 幫幫手呀

首頁

尾頁

跳至