跳至

首頁

尾頁

大宅

☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 13]

Dear all,
Long time no chat!

#13,
I like pottery too!

webjen,
How are you recently?

Bomommom

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 13]

Hihi Flora

Thanks!

珍珠宮

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 13]

flora
你開o既topic 就多d入黎傾下啦

All
我 pm 左版主幫我地頂置架啦!!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

webjen 寫道:
flora
你開o既topic 就多d入黎傾下啦

All
我 pm 左版主幫我地頂置架啦!!

Agree!

Webjen,

Thanks!

Time to go, talk tmr! Good evening to all!

大宅

webjen,
I'd love to chat with you all gar :lol: But you know when working no time to leave the messages in details..when Tim has slept , my hubby always

珍珠宮

環保接龍勳章

webjen,
CC有野飲, 有野食都會醒佢2個best friends, 一個河馬&一個bear bear公仔

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

男爵府

今次版主咁有效率

bomommom,
which website does your mail order from? I ordered from jshopper (they advertised on BK) before, delivery charge is 1/3 of the product price I ordered a pajama for yn, 1 blouse and 1 coat for office wear :mrgreen:

大宅

報到先!昨夜安悅痾了4次,今日看醫生醫生話佢無事,今晚飲完浠奶之後"樓"食藥嘔哂出來,連晚餐都嘔哂!之後之 !今晚晚餐後痾左一次!個PAT PAT 紅哂好心痛!依家SEARCH BK 話痾唔好飲奶改飲豆奶,依家叫姐姐行去萬寧買,希望明天安悅肯飲!

今日返早,眼淺既我一路行一路 :cry: ,因為之前我返早一定會見到個個老友!不過我係咁GA LA!比D時間我!多謝各位支持!

大宅

NIK,
我都幫JSHOPPERS 買過兩次,因為佢有大SIZE!郵費雖然貴,但因是快遞,另比除開價錢都OK!

男爵府

heigoogoo
咁jshopper又真係好快呀, 但件衫到左後我又覺得唔值咁貴

大宅

nik,
我揀親都咁橋有外衣一件及背心一件為一套,訂左三套9000幾日元,有六件! (阿q留言)

男爵府

啱啱比我發現左l_law同小魚兒參加左gerber bb相簿仲得左獎

公爵府

昨晚住係澳洲的呀姨回來HK了,今天放工陪佢去醫院探外婆,
她今天精神好了許多,還要求吃芒果,醫生還說進展良好,有機會下星期尾可以出院,但見到隔離床的婆婆好像很辛苦的樣子,心裡有點兒難過,

公爵府

[quote]
niklaus903 寫道:

公爵府

heigoogoo,

大舊B星期六都痾左5次,星期日就痾左3次,睇完醫生食了藥
已經好番哂,呢幾日都俾白粥同奶佢食咋,希望安悅快些康復,

公爵府

男爵府

早呀

kat,
祝你婆婆早日康復

今朝突然唸起姐姐7月時會放一個月假, 咁洪寶仔咪自己一個人係房瞓 咁要唔要關門 唔關怕佢半夜起身走出廳玩; 關又怕佢半夜起身時冇人應佢會嚇親佢

珍珠宮

好媽媽勳章

nik,
吓! 你姐姐七月時會放足一個月呀?
七月時, 會唔會要開冷氣? 開冷氣唔關房門唔夠涼...

l_law,
Congratulations!!!
係喎, 好耐冇同你傾過偈了. 近況如何?

kat,
祝你外婆早日康復!

heigoogoo,
痾唔好飲奶, 除了可以改飲荳奶外, 亦可以食白粥/粥水代替飲奶.

珍珠宮

好媽媽勳章

尋晚返到屋企我同姐姐講, 公司老細唔批我七月放一星期假, 要我返一日放一日咁. 我問姐姐可唔可以放少d, 放兩個星期. 姐姐話想放三個. 我講笑同姐姐話, 一係你好似我咁, 返一日放一日, 我就俾你放三個星期.

最後我地暫時同姐姐agree, 七月俾佢放17日, Jul 8-25. 另, 我想問下有經驗的媽媽, 咁樣係當我俾姐姐放17日假, 定14日架? d星期日係點計架? thanks!

大宅

nik,
真係神通廣大, 我都係last night 收到Gerber 寄來d 野先知.

Amy
我就快last day la. 到時就多d時間上黎chat la.
[img align=left]http://iuploads.com/out.php/i54740_XSOCK002.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至