爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位好

小心以下團購, 之前喺8月份買左1次299元, 上兩個禮拜諗住打去做, 一路打電話打到今日, 電話一係留言信箱, 一係就一路響都無人聽, 我星期六揸架車去實地睇過, 發覺重門深鎖, 連水牌都無.

http://www.groupon.hk/deals/hongkong/Dream-Car-Company/716283441

就算唔開門都聽個電話啦, 留言又唔覆, 想唔話佢呃人都唔得啦, 現已做緊野, 並申請退款中, 追唔返當跌左, 經一事長一智, 團購d野都真係信唔過, 以為食先係咁, 點知連呢d都係咁.

有否爸爸買過呢間野, 並成功比佢地打過臘同蒸過籠?

thx...

大宅

我知你已經好慘
不過都不得不講句
打三屠蠟仲要蒸埋籠
真係無可能呢個價錢

我幾個月前買左二手車
要去蒸籠打蠟
連十次洗車卷,正價12XX
同一間公司同一樣服務
當時做緊團購價8XX

個分店的店長好坦白話
團購係總公司搞的卓頭
佢地下面分店係被迫啃左呢D單
所以團購的客BOOK時間
佢只會留閒日俾你,假日一定無位
而打蠟及蒸籠有幾細心,大家心照

相反你買正價,佢不知幾開心
我上晝攞去,佢叫我下晝先攞車
我打去問搞掂未
佢話幫我洗左地毯仲晾緊未乾!!
我去到拿車,佢先係對面公園欄杆幫我收番D地毯
洗完之後新的一樣

一分錢一分貨........無計
又或者講,就算買團購都要搵知名的
如卡XX,挑XX,但平極都要600-800
經一事長一智,我買車後都賴過幾次野

洋房

martIn845 發表於 12-10-8 18:24
我幾個月前買左二手車
要去蒸籠打蠟
連十次洗車卷,正價12XX

我都搵緊公司打蠟蒸籠, 請問你去邊間做嫁, 可否告知?

別墅

師兄, 你領野了, 我同個friend 上個月都領左野, 電話打左個幾星期先有人聽, 佢會叫你去另一個地址(上次kowloon city), 2部車一個hour 唔夠搞掂(咁快!) , 質數.....哈哈, 當洗左車law, 不過俾貴左law.....
總結: 搵笨實.

大宅

浩浩爸爸 發表於 12-10-8 21:23
師兄, 你領野了, 我同個friend 上個月都領左野, 電話打左個幾星期先有人聽, 佢會叫你去另一個地址(上次kowl ...

OOPS....明白了, ANYWAY我現在申請退款中, 退唔到先算. THX

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果間野係得既, 洗鬼靠團購搵客咩

水晶宮

martIn845 發表於 12-10-8 18:24
我知你已經好慘
不過都不得不講句
打三屠蠟仲要蒸埋籠

thanks for your inform

大宅

咁即係話呢間都唔方好啦?!
http://www.groupon.hk/deals/hong ... -Car-Wash/716405803

別墅

就算出名個幾間
散客、新客就做得好d
套票客都係放在後面
有新客做新客
套票客就要成日等等等...

打蠟做得好不好都要看師傅功力
與店舖知名度無太直接關係

首頁

尾頁

跳至