跳至

首頁

尾頁

大宅

夏季買左件外套驚仔仔係學校凍, 點知無著過 =o="
黎緊冬季買校服, 又見學校寫有外套, 校褸
但學校寫只係學校入面唔比著其他外套, 但仔仔坐校車返放學,
想問下有經驗既媽媽, 其實有無需要買曬? 定係買冷外套, 比小朋友著自己外套返放學好呢?
thanks >O<

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我買晒..............又著得晒..............

P.S.
有時真係好凍,小朋友係唔識叫著衫.........D老師見書包有校服,會佢地著架...........

子爵府

其實k1有無需要買外套又買校褸呀?

依傢仲熱唧!到天氣18-20度涼!外套一定著左先出門口!

珍珠宮

學校冷氣大,女係N班,我全部都有買,近來女日日著冷衫上學,早上有點清涼。

大宅

我覺得要買呀,外套長放係書包囉,因為有時校車冷氣都好凍!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:其實k1有無需要買外套又買校褸呀

要買,學校冷氣太,有時又大風。

放係書包,老師會幫佢著。

况且,可以著三年架。

我買晒又著哂。

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

引用:夏季買左件外套驚仔仔係學校凍,+點知無著過

首頁

尾頁

跳至