夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 SOS1524 的帖子

感情唔係單方面有就得,佢對你冇feel你愛到佢死都冇用,勉強冇幸福架嘛,
如果真係冇辦法在一起咪分開lor,時間問題je

好快就可以忘記,或者分開後你會更開心

當然如果對方仲愛你,你咪諗儘辦法重拾以前開心日子lor

加油呀~~~

大宅

引用:有小朋友真係需要好大勇氣!

原帖由 rainiemama 於 12-10-10 發表
有小朋友真係需要好大勇氣!
同意,我有3個,而家諗緊!

複式洋房

回覆:rainiemama 的帖子

謝謝你的分享,我明白你所講的是事實。
可能我未肯定他不愛我,可能我接受唔到他不愛我!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:黎緊我都+plan+緊分居,+忍受孤單的婚姻,+不

瑪瑙宮

talkative 發表於 12-10-15 08:42
前排你老公唔係有所領悟同你關係好轉了嗎?我記得我仲因為你講話"幾乎失去,更懂珍惜(類似)",呢兩句話 ...

您記性好好啊~

好少少係好間中有咋, 佢大大部份時間唔响屋企的, 我成日都係一個人, 响度又卦住睇電視, 我咪=一個人. 婚姻/老婆對佢黎講係人生必經階段, 但唔係好重要的部份, 唔知您明唔明. 男人同女人的婚姻觀好唔同. 對佢黎講有個囝好重要囉, 傳統男人鴉麻.

走左人生大半段路, 我有時諗, 可唔可以追求番我想要 ge 野呢?

唔好咁傷感 la, 我都係呻下咁講, 我人生 2/3 時間都有佢在旁 (1x歲識佢), 呢個決定唔容易的, 關係唔好時我會咁諗了, 好些少又唔會咁諗. o係度呻下舒服 d .

大宅

引用:Quote:原帖由+DanielleDarling+於+12-10-12

原帖由 BB女樂樂 於 12-10-12 發表
係,但我冇勇氣
放過自己,放過對方,放過小朋友! 呢種男人不要好吧, 别活在痛苦世界內,男人不是生活的所有.

首頁

尾頁

跳至