心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 閒人免進!! (Part 24)

good night la

男爵府

早晨~

唔知有無人好似我咁,俾d大雨聲嘈到瞓唔到呢? :-(

男爵府

我有預感,阿討會好早醒~

男爵府

話d男人係"麻甩佬",其實大家知唔知哩個字點黎架?原來係一句幾陰毒嘅說話黎架...

男爵府

a..大家有bb嘅,發唔發覺,如果自己一個人推住bb車去街,有兩樣野係做唔到架?

1. 入shops試衫褲
2. 去toilet

1.可以避免呀~but 2,人有3急起黎,有咩方法呀?琴日去sogo,我就專登臨出門口前去晒toilet,走果陣其實已經有d急,but我忍住無去到 :lol:

男爵府

琴日聽到個突然消息,雖然有d愕然,不過又好鄧當事人開心,因為.....真係"好好洗"

男爵府

前日聽大家姐講,佢有個我都識嘅朋友,陀住第2胎,依家36週咁上下,早前6個月左右,已經流血作早產,入左院住左一排,好la~無咩野出左院撐到依家,點知醫生又話胎水多,bb size細左成個月,得29週左右 佢大仔出世後發現胰臟發大,出出入入醫院無數次,以為佢生cancer... 依家第2胎又咁,真係..... :-|

男爵府

所以...叫我生第2胎喎 :-| 可能我細膽la~唔知哩~我覺得陀bb,無事由至可,一有小小問題,果種驚,真係唔曉形容 都係咪攪我~

男爵府

琴日喺sogo cafe,等緊野食果陣,我凝望住阿討,有一下覺得佢有d似番個女仔樣

男爵府

琴晚羊咩咩幫阿討度頭圍,阿討個頭係中大碼

男爵府

阿討今日4個月大la~

男爵府

我諗依家一定無人會攪亂我檔攤

男爵府

不如講番"麻甩佬"呀~哩,有家人過身,咪要披麻戴孝嘅~話人"麻甩佬",係幾咒阻嘅說話黎,意思係披麻戴孝果d,剛甩左,咒阻人地有家人咩咩~

我唔知堅家流呀~我聽阿so好認真咁講架炸

男爵府

仲有2個

男爵府

d雨幾時停哩?

我有d想黑雨,咁羊咩咩就可以喺屋企陪我 仲有dino囡一定好開心添~

講下炸~

男爵府

成功!!!!

男爵府

我幾聽話~ :mrgreen: [quote]
ceci愛大咪 寫道:

[size=large]喂,咁不如響樹公開發問大家啦?? 有幾位會confirm 到??

[size=large]日期: 31/5 (wed, 公眾假期)
[size=large]時間: 下午
[size=large]地點: 油,尖,旺
<-想問如果去紅磡,大家又點睇?? 因上次朋友book f...rm,又係自己叫到會整野食,雖然地方細細都唔錯~房內有個兒童專玩地but 我地d b囝b囡就一定唔o岩玩~~

March ~ 2大,1小+1bb
dino ~ 2大 + 1小 <---dino 都有一個不佔坐位
mon ~ 2大 + 1bb
米水 ~ 2大 + 1bb
siuso ~ 2大 + 1小b (不佔坐位)
張太 ~ 2大 + 1大b
ypt ~ 1大 + 1bb (我見你咁寫, 所以幫你加

男爵府

再早呀~

1328...妳今日心情係咪有d忐忑呢?

男爵府

趁阿討又瞓左,我要煲下bk先得~

侯爵府

首頁

尾頁

跳至