夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

宜家大肚成36WEEK, 老公開始讀書進修!咁啱公司有個女同事讀同一科!仲要我地都住向同一區,所以老公好有風度地每次都一齊車埋去返學,仲送埋人去到樓下!雖然LEE D 叫有風度!但我又真係好接受唔到!又唔可以同老公講!佢會覺得我懷疑佢!佢會覺得我唔信任佢!

我好討厭佢有架車,但成日坐車果個唔係我!灰灰灰……

CherishJai  又唔可以同老公講!佢會覺得懷疑佢同唔信任佢!
泥個問題我都面對緊t_t   發表於 12-10-13 13:49

大宅

引用:宜家大肚成36WEEK,+老公開始讀書進修!咁啱

原帖由 diorbaby 於 12-10-11 發表
宜家大肚成36WEEK, 老公開始讀書進修!咁啱公司有個女同事讀同一科!仲要我地都住向同一區,所以老公好有風 ...
唉…你要信佢啦,唔好諗咁多對你同bb都唔好

大宅

回覆:我知我諗多左!

我同學仔都係咁,男有仔女,女有男朋友,佢地冇野架,個女仔仲好監介Tim。所以樓主唔好咁擔心。我覺得最緊要係女仔係米女性楊花的人

大宅

夏之空 發表於 12-10-11 14:12
我同學仔都係咁,男有仔女,女有男朋友,佢地冇野架,個女仔仲好監介Tim。所以樓主唔好咁擔心。我覺得最緊 ...
多謝你地安慰呀!不過就係個女O既係後生女,又冇男朋友!所以有D擔心!

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

我都會唔高興, 比我會老實同佢講。

我覺得問題係你C6係咪一個會勾三搭四的人。

但唔高興我又唔覺得係唔信佢的表現。
同佢傾只係講出心入面的感受, 都唔係唔信佢的表達。
我知個個人唔同, 不過我就覺得, 正所謂, 穿衣見父母, 脫衣見君郎。
如果連個人感受都唔可以講比至親至愛知? 我真係唔明一齊黎有咩意思。

我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

大宅

我C6都係一個顧家的人!但唔知係唔係大肚影響,真係好易亂諗!同埋可能我份人小家,唔夠大方!真係要向度呻呻,舒發下情緒!我怕自己會產後抑鬱!

子爵府

回覆 diorbaby 的帖子

現在你要好好養胎,不要想太多了。不過我想你都要向c6表明一下你的看法,畢竟對方是單身的,天天管接管送,容易令對方產生錯覺,一男一女天天一起上下學,對方又沒有男朋友,容易把感情投向你c6。有時不得不相信,千萬不要高估男人的定力。當然你不能大發脾氣懷疑這懷疑那,反而應該慢慢向你c6透露你的看法,不是懷疑他,而是這樣會令你胡思亂想。有時適當地和對方保持距離是有必要的。另一方面你都要好好維繫和c6之間的感情,不要讓人有機可乘!

MYRABBIT  好主意  發表於 12-10-11 22:16
tung1217    發表於 12-10-11 15:01
mc <()>

大宅

既然係老公...唔開心仲乜唔敢講呢
仲乜要扮大方搞到自己唔開心喎, 又唔係叫妳同佢嘈, 只係當傾計咁同佢講妳既感受, 女人愛一個男人先會有醋意, 好正常呢

大宅

好難唔亂唸野架wor,

公爵府

我的育兒心得勳章

引用:既然係老公...唔開心仲乜唔敢講呢+仲乜要扮

原帖由 chingchingyee 於 12-10-11 發表
既然係老公...唔開心仲乜唔敢講呢
仲乜要扮大方搞到自己唔開心喎, 又唔係叫妳同佢嘈, 只係當傾計 ...
如果係我就一早發左火,呢方面好難扮大方架,個老公坦白話我知佢有風度,我更加嬲,換轉到另一個男人對我管接送,而我又同老公講果個普通男性朋友,讚人地好有風度呀,問老公有冇野,冇就呃你啦,真係冇就代表佢唔緊張,男女感情就係咁:;pppp:

Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 BB女樂樂 的帖子

大宅

我都唔接受,我會話佢知我唔鍾意:;pppp:

瑪瑙宮

我會好唔鐘意. 但 c6 會唔鐘意我過問呢 d , 而我自己都會係. 所以係無得問.

大宅

引用:我會好唔鐘意.++但+c6+會唔鐘意我過問呢+d+

原帖由 Nancy20090615 於 12-10-11 發表
我會好唔鐘意. 但 c6 會唔鐘意我過問呢 d , 而我自己都會係. 所以係無得問.

...
我c6都係咁!所以我都唔敢講,而且講左都係會照車,大家一間公司好難話唔車的!

大宅

Nancy20090615 發表於 12-10-11 17:43

...

我會好唔鐘意too. 但 c6 會唔鐘意我過問呢 d
我會話:比人見到就唔好啦!
又或者話:您成日接送佢,咪阻住人搵主好人家lor

大宅

我大肚時,我老公轉了工,同其中一個鄰居同一區工作,之後大家有時相約坐對方的順風車,有時老公開車,有時就對方開車。大約數個星期後,他才坦白告訴我此事,還問我可否讓他們繼續。我問老公他們何時開始和有沒有一起食早餐或午餐。佢好坦白請對方為了多謝他接送而請了他食過一次早餐。之後我表示唔想佢再同此女子再接觸,他為此十分不快,認為我唔相信佢。(此女子是有男友的。)但當我接聽老公電話時,她便會收線或唔出聲。都係一句,我唔想面對承受不了的後果!我肯定我老公都心養養,做人有時唔好辦大方!有道理的,便要堅持!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

I will tell him how I feel if I were you

珍珠宮

我會介意,叫老公賣左架車。

禁止訪問

大宅

引用:我大肚時,我老公轉了工,同其中一個鄰居同

原帖由 ppgirl 於 12-10-11 發表
我大肚時,我老公轉了工,同其中一個鄰居同一區工作,之後大家有時相約坐對方的順風車,有時老公開車,有時 ...
咁你c6宜家仲有冇車lee個同事?

首頁

尾頁

跳至