美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:kyobi+發表於+12-10-14+21:33+我之前

原帖由 ~Fantasianiee~ 於 12-10-14 發表
嘩,平咁多,我買左$520呀!
我都係online買然後ship返嚟,免運費

2011/10/31 6W2D 閃閃
2012/06/20 39W4D 出世
全人奶媽努力中!

男爵府

~Fantasianiee~ 發表於 12-10-14 22:11
係呀$520,
個掃好實,但我覺得soft喎
我仲諗住日後用黎做胭脂掃最衰個修復粉冇得refill啦~
試上手咁實仲諗住好吉面𠻹,但個掃咁實搽完晚霜再上面會唔會連啲晚霜都捽走埋呢?
等你試咗話我地知效果如何吖,五百幾都幾貴,但有效果的話都值得試下

大宅

引用:Quote:jabyjanice 發表於 12-10-12 18:33

原帖由 ~Fantasianiee~ 於 12-10-14 發表
我下巴都有暗粒,用左3日平復晒,印都淡左d!
起初以為粉狀會好乾,點知原來都幾潤幾保濕
...
真係無花假

大宅

回覆:終於有得試bare Minerals底霜,仲要唔洗錢

我同事啱啱借咗支eye shadow 俾我試,好正,正想呢幾日去掃佢啲貨添

大宅

回覆 ~Fantasianiee~ 的帖子

EVIE milk cleanser $320 ,用左3晚, 好似都幾好.洗完臉隔左15分鐘仲未搽野, 一D 繃繃緊感覺都無, 不過要試多一排,因為我塊面好煩,又敏感,個底好乾,個面就好容易生粒粒,一搽太潤又生油脂粒

大宅

bare 礦物粉真係超好用,又平.我之前用Armani 由base 到碎粉,仲買左2枝才粉底掃. 1/3 都未完,又買左bare礦物粉全套,(不過BARE D 掃就好5掂囉,好吉肉)
用左bare 後,已經用吾番Armani, 成套打入冷官.
又做浪費精.....:;pppp:

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:終於有得試bare Minerals底霜,仲要唔洗錢

大大話話用過好多支掃,用呢三支比較,真係最愛everyday 果支,毛的密度也不同。

爆愛車縫作

首頁

尾頁

跳至