懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kathy1984 發表於 12-10-18 11:09
我20WEEKS個陣都係晌佢到照結構,照完問姑娘入媽媽會,填左FORM之後就送左2罐奶粉+MIDES衫一SET,照左$1500,我 ...

我照結構個時都有入媽媽會呀!!但淨係送左2罐奶粉咋!!!!

子爵府

我都係佢照. $1500. 咩都冇的送!!!

大宅

引用:我之前都係佢到照,乜都無! +

原帖由 zozozoe 於 12-10-17 發表
我之前都係佢到照,乜都無!
me too

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

男爵府

引用:Quote:原帖由 piggymonkey 於 12-10-18 發

原帖由 lavinacat 於 12-10-19 發表
各位媽咪,請問醫生佢照得好嗎?因我想搵醫生照結構。。
我都想問,因為見其他有名既要成三千五,呢個平大半呀,如果都好既我都想睇佢

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 lavinacat 的帖子

其實睇你想要d 咩, 我自己產檢睇開另一個醫生, 係結構先去鄧醫生度照, 因爲佢部機清楚d, 同埋有DVD俾返你, 我睇開嗰個就無, 咁我想好清楚知道醫生照緊BB d 咩, 咁梗係揾個部機清楚, 又有碟俾返你的

如果淨講鄧醫生照結構, 我覺得幾好, 嗰日book咗11:30am, 我早咗15 mins到, 未夠11:25am已經叫我睇, 唔駛等, 淨係照都用咗20分鐘, 加埋之後同你傾返, around 半個鐘, 填埋媽媽會form, 唔駛12點走得, 仲有2罐奶粉同mides 衫送, 結構照得好詳細, 你有睇唔清佢又show多次俾你睇

不過有jm 話鄧醫生講嘢好細聲, 聽唔清楚, 又話無轉4D俾佢睇, 不過so far 我自己就聽得好清楚囉, 同埋個價又真係唔包4D, 所以我都無expect醫生會轉俾我

男爵府

引用:回覆 lavinacat 的帖子 其實睇你想要d 咩,

原帖由 piggymonkey 於 12-10-19 發表

其實睇你想要d 咩, 我自己產檢睇開另一個醫生, 係結構先去鄧醫生度照, 因爲佢部機 ...
請問佢響尖沙咀邊度?可pm我資料嘛?因為第時胎再大啲都會去再照4d,所以二十週唔照都有所謂

男爵府

回覆 koichipat 的帖子

已pm, please check

複式洋房

回覆:噚日去私家照結構 佢地送左呢set禮物俾我

我都係鄧醫生度照結構,果次就無開4d同無入媽媽會攞禮物,但我就覺得醫照得幾仔細。我之後都轉左去鄧醫生度產檢左3次,有2次醫生都有開4d比我睇,仲次次產檢既dvd都比返我,其實如果bb啱位醫生應該多數會開4d既。至於媽媽會係我第2次產檢時問姑娘係咪有得入,咁填完就送左2罐奶粉同m牌衫仔一盒,不過無今次jm咁靚同無帽仔。

禁止訪問

大宅

好正呀

大宅

最關心BB問題熱投勳章

我上次去睇鄧醫生,問姑娘拎媽媽會form,佢話下次黎先俾我!
莫非係留客招數?

複式洋房

引用:回覆+lavinacat+的帖子 其實睇你想要d+咩,

其實睇你想要d 咩, 我自己產檢睇開另一個醫生, 係結構先去鄧醫生度照, 因爲佢部機 ...
我本身係仁安做產檢,但做結構佢哋太full喇,所以我想自己出去照喇。只想搵個照得清楚D嘅醫生,請問可唔可以pm你醫生個地址and電話給我。醫生只做結構檢查可以嗎?Thank you~

男爵府

引用:回覆 koichipat 的帖子 已pm, please chec

回覆 koichipat 的帖子

收到了,唔該曬

男爵府

大宅

嘩~咁好既~我都要咁貴既價錢,但咩都無送喎~

大宅

好靚呀!

大宅

開心吸收勳章 BK Milk勳章

搞錯呀,我去左兩次都冇wor,仲要一次係結構
囝囝2013.1.20 出左世了~

複式洋房

我果衫仔係kingkow黎咖
至於鄧醫生 說話真係幾細聲 我要好留心去聽 但說話都算詳細 有時話睇唔清楚佢都show到睇到為止 佢開始時比較cool 但後尾唔知係我地問d問題太搞笑 佢都nice左好多 而其他姑娘就超nice 問埋我地想要邊隻奶粉添

複式洋房

引用:回覆+lavinacat+的帖子 已pm,+please+chec

Thank you~

首頁

尾頁

跳至