夫婦情感

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

wingwingho2007 發表於 12-10-24 15:05
一樣唔會,小朋友先係命根!
0下.....
奶野...跌得好痛添...   

禁止訪問

別墅

回覆:兩夫婦係不能同床的

兩公婆是否經常因為小事而吵架?長期吵架會令男人對女人冇晒興趣。我就是這例子。

珍珠宮

好媽媽勳章

wingwingho2007 發表於 12-10-23 23:04
只要我離婚佢一定配合,佢唔會留我的,講過了,係我唔想小朋友單親先收返,佢還答你離婚比唔到錢我,因要租 ...
我覺得就係呢度出事了, 你講過離婚, 之後又收番, 佢已認定食住你, 你飛唔出佢手指"喇"

佢再點對你衰, 你都吾會離開佢, 因為佢認為你沒有能力

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

大宅

佢有打比你,都總算関心你。叫你唔好想太多,可能佢自己都唔想自己咁。可能有情緒病,睇下有冇朋友同佢傾得埋既同佢傾下啦!

如果冇,可以直接問下佢係咪唔開心。既然你都冇寄望,不防直接同佢傾下。

若然真係有病而冇左段婚姻係好唔值得。男人因自尊心強,佢地既心扉係較難打開。自己盡了力試過了,真係唔可以一齊,將來都唔會後悔。加油呀!

孖寶媽咪

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

佢會吾會係出面食飽左

民房

他禁忙, 一定找好多錢, 及有外遇。

男爵府

可唔可以同佢講, 今晚我唔想行埋呀, 只係想同你坐/訓埋一齊, 好唔好?
講明會唔會好D? 可能佢唔想, 驚你越行越埋, 所以一早就彈開左。

別墅

引用:今朝男人打比我,問我咩事?我反問佢,佢話

原帖由 wingwingho2007 於 12-10-24 發表
今朝男人打比我,問我咩事?我反問佢,佢話好攰,眼好痛,放假個人好唔知點?叫我唔好想太多,好多事都冇同 ...
佢打得比你,佢應該個心有你的!我好多時主動去攬我c6時!佢都會"得"我一句咩料!什至話我春心盪漾嫁!初初我都嬲嬲地!你係我老公難道我唔攬得!之後好嬲咁走開!其實你c6可能真係怕你一行近係想愛愛~而佢就因為工作壓力所以想靜下!你試下比佢感受下你只係關心!而不是要求愛愛!什至主動幫佢按下摩~夫妻關係真係要咩都開心見誠講!

珍珠宮

引用:好心痛,痛到唔識形容,男人工作辛苦,長期

原帖由 wingwingho2007 於 12-10-22 發表
好心痛,痛到唔識形容,男人工作辛苦,長期加班,成個月都日做夜做,冇放過假,體量佢辛苦,成個月都不敢打 ...
樓主:
看完你確的post,真想像不到這十幾年來,你受了多少苦頭,真的有苦自己知,看到令人心痛,長期自私的c6,只會想:你不喜歡就走!樓主,真的對自己好一點,我相信這十幾年來,你什麼方法都用過了,不需要再比借口c6,還是你覺得十年後c6會比今天更需要你?對你更好?如果我再叫你留下、叫你去試,等於叫你再受傷害。。。走出這一步吧,你會有明天!再留著,到你老來時回望一看,你一定後悔。祝福你,只要你有勇氣去找你的幸福,幸福一定一定會來!加油!加油!

大宅

引用:Quote:wingwingho2007+發表於+12-10-24+15:

原帖由 Hugo2013 於 12-10-24 發表
0下.....

大宅

引用:女人要自強,無男人都可以好好活下去.女人係

原帖由 PIGPIGPIGPIG 於 12-10-24 發表
女人要自強,無男人都可以好好活下去.
女人係為自己活下法而唔係男人.
男人只係生活既一部分而唔係全部.
現代女性係要的,我主要唔想個小朋友單親,因小孩好需要我倆的,雙方都痛愛小朋友,唔捨得佢唔開心!

大宅

引用:兩公婆是否經常因為小事而吵架?長期吵架會

原帖由 Happyalanbaba 於 12-10-24 發表
兩公婆是否經常因為小事而吵架?長期吵架會令男人對女人冇晒興趣。我就是這例子。

...
我地好小吵的,通常係唔開心收埋!

大宅

引用:Quote:wingwingho2007+發表於+12-10-23+23:

原帖由 sumlam 於 12-10-24 發表
我覺得就係呢度出事了, 你講過離婚, 之後又收番, 佢已認定食住你, 你飛唔出佢手指"喇"

佢再點對你衰, 你都 ...
唔捨得小孩有變化,唯有收返!

大宅

引用:佢有打比你,都總算関心你。叫你唔好想太多

原帖由 孖寶媽咪 於 12-10-24 發表
佢有打比你,都總算関心你。叫你唔好想太多,可能佢自己都唔想自己咁。可能有情緒病,睇下有冇朋友同佢傾得 ...
有同身邊的心理學家朋友傾過(我私下傾),都認為佢係小朋友時的童年陰影影響佢,好難攪,主要都係單親問題,所以我更唔想下一代都係咁!

大宅

引用:佢會吾會係出面食飽左 +

原帖由 lambing 於 12-10-24 發表
佢會吾會係出面食飽左
應該唔會,但唔百分百肯定!

大宅

引用:他禁忙,+一定找好多錢,+及有外遇。

原帖由 tungheicourt 於 12-10-24 發表
他禁忙, 一定找好多錢, 及有外遇。
我都想佢有錢,但冇呀!

大宅

引用:可唔可以同佢講,+今晚我唔想行埋呀,+只係想

原帖由 mavis_bb 於 12-10-24 發表
可唔可以同佢講, 今晚我唔想行埋呀, 只係想同你坐/訓埋一齊, 好唔好?
講明會唔會好D? 可能佢唔想, 驚你 ...
曾經試過,但唔得,佢話我好夜瞓,影響佢

大宅

引用:Quote:原帖由+wingwingho2007+於+12-10-24+

原帖由 YUYANTHONY 於 12-10-24 發表
佢打得比你,佢應該個心有你的!我好多時主動去攬我c6時!佢都會"得"我一句咩料!什至話我春心盪漾嫁!初 ...
我曾經好坦白同佢講,佢會有一排好d,但好快又回復舊貌,咁先最惡頂,十幾年來都圍繞住同樣問題,其實冇改善過,我又唔知佢對我有咩不滿?可能我太差唔想講出來傷害我掛?

大宅

引用:Quote:原帖由+wingwingho2007+於+12-10-22+

原帖由 PIGPIG朱 於 12-10-25 發表
樓主:
看完你確的post,真想像不到這十幾年來,你受了多少苦頭,真的有苦自己知,看到令人心痛,長期自私的 ...
多謝支持及鼓勵!

首頁
45678...9

尾頁

跳至