自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆:唔想係受害者一定要看...分享"玩具XX城"的回覆...

算啦,由佢,你唔出聲,小朋友唔會當一回事,開完生日會,收到禮物,小朋友享受的是過程,而不是禮物…現代小朋友物質豐富,唔會在意一份有缺陷的玩具…我仔返興趣班時,老師送左支又殘又舊的圓子筆,仲要係寫唔到字mouth:佢都當寶一樣收藏,佢在意的是得到大人認同而不是禮物本身,當然這時亞媽就不要多口話支筆點點點,由佢開心就得…

少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆:唔想係受害者一定要看...分享"玩具XX城"的回覆...

我唔想成為受害者, 所以, 下次送禮比我唔該折現

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:我睇個標題以爲有乜野咁罪大惡極,入黎睇完

原帖由 gion 於 12-10-24 發表
我睇個標題以爲有乜野咁罪大惡極,入黎睇完,唉,原來小如芝麻既瑣事!仲要係成件事人地無錯,只係個家長怕 ...
agree

翡翠宮

引用:試下係facebook開post+問下,唔駛甘煩逐個

原帖由 寵壞了 於 12-10-24 發表
試下係facebook開post 問下,唔駛甘煩逐個問呀

翡翠宮

引用:可能送禮者問題,+因多年前試過收到盒食過既

原帖由 newcook 於 12-10-24 發表
可能送禮者問題, 因多年前試過收到盒食過既朱古力~

男爵府

回覆:montea 的帖子

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至