自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請報料, many thx!

子爵府

回覆:仲有冇信用卡買coupon優惠

citibank係10—12月份百佳買coupon滿500回60,每月最多回贈600。

子爵府

引用:citibank係10—12月份百佳買coupon滿500回6

原帖由 whw1129 於 12-10-25 發表
citibank係10—12月份百佳買coupon滿500回60,每月最多回贈600。
但coupon成日無貨

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccyv 發表於 12-10-25 18:57
但coupon成日無貨

都唔一定, 我屋企附近分店唔旺, $50面額都好易買到, 今個月已買到6次
頭先岩岩又買左, 我問職員有無$50 coupon, 佢話有大把添

珍珠宮

環保接龍勳章

Citibank buy parknshop coupon

大宅

回覆:仲有冇信用卡買coupon優惠

男爵府

回覆 瑤瑤~ 的帖子

請問點買至抵?

男爵府

回覆 whw1129 的帖子

佢寫500-2000回贈$60
10,001才回贈500
間shop都冇咁多coupon賣
咁點買至好呢? 其實約為番幾折?
數口唔好, 請高人教路, thx!

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ahbebe88 發表於 12-10-26 01:29
回覆 whw1129 的帖子

佢寫500-2000回贈$60

其實每次買$500係回贈得最多架, $500回$60, 即係88折
之前另一個post有些jm話好難買到coupon, 所以佢地一見到有coupon就碌幾次$500(好似話分開幾部收銀機碌)
但citibank條款話唔可以分單, 我唔知呢種做法算唔算分單
有d jm話分單意思係例如你買一件貨品$1000, 唔可以分2次$500咁碌, 咁樣算係分單(因為一件貨只得一張百佳收據, citibank條款講明每宗合資格簽賬一定要有齊百佳收據及簽賬收據)
但買coupon(例如$5000分10次碌)就唔當分單, 因為每$500 coupon都可獨立出到收據
我都唔知邊樣係真, 有時銀行條款未必明得晒
但我呢度間分店唔旺, 成日去都有coupon, 我就唔會搏, 每日只碌一次$500, 咁就一定最穩陣有得回贈
記得每個月最多回贈600, 即係如果你買coupon, 最多碌10次$500就係極限了

kittylock  好詳盡!  發表於 12-10-26 11:43

伯爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:瑤瑤~ 的帖子

你喺邊間咁好

大宅

回覆:iammelonpanna 的帖子

請問係以卡計定係以人計?因我有幾張citi卡

大宅

回覆:fergus_ling 的帖子

應該以咭計,我之前試過同,一問題問過card center

男爵府

回覆 瑤瑤~ 的帖子

多謝你詳細的回覆, 可以安心去買了! 去look吓有冇coupon買先! thx thx!

大宅

回覆 mamaannlo 的帖子

係唔係所有 citiBank Credit Card都可以 ?? Citibank 八達通卡得唔得 .

大宅

回覆:TungTung2006 的帖子

我嗰張都係Citibank八達通咭,其實一張都夠用啦,—萬元一年都未必用晒

珍珠宮

iammelonpanna 發表於 12-10-26 08:30
你喺邊間咁好

粉嶺綠悠軒分店, 可能因為唔係superstore, 所以比較靜
我今個月去左7次, 其中6次都成功買到$50 coupon, 得1次係話無貨

珍珠宮

TungTung2006 發表於 12-10-26 11:27
回覆 mamaannlo 的帖子

係唔係所有 citiBank Credit Card都可以 ?? Citibank 八達通卡得唔得 . ...

得架, 我0個張都係八達通

翡翠宮

引用:Quote:ccyv+發表於+12-10-25+18:57+但coupo

原帖由 瑤瑤~ 於 12-10-25 發表
都唔一定, 我屋企附近分店唔旺, $50面額都好易買到, 今個月已買到6次
頭先岩岩又買左, 我問職員有無$50 co ...
Where?

珍珠宮

記得入黎呢度登記左張卡先
http://www.citibank.com.hk/chinese/credit-cards/promotions-rewards-everyday.htm
如用平板電腦或智能手機登入www.citibank.com.hk
如果多於一張citibank卡, 要每張都登記

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

首頁

尾頁

跳至