嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想買牛仔布款,大家覺得點~本應想買彩色橫間,但係已經舊款,咁緊係買新款~
卡通我有覺得麻麻,外面黑色又唔sharp~你地覺得呢....比下意見丫~

男爵府

neon 雖然係舊款, 不過我買左

男爵府

回覆 ashley-mama 的帖子

你幾時買架???

男爵府

last month

男爵府

ashley-mama 發表於 12-10-26 15:19
last month

你買左幾錢呀??? 同埋摺埋左座墊貼地係咪真係好唔掂呀!!!

男爵府

係永安 bb 展買 discounted $20xx, 摺埋左座墊係會貼地 不過我好小係街摺車 而且返到屋企會清潔 再放入袋, 所以我覺得 ok 最緊要佢可以企直

大宅

我覺得隻隻色都好睇.

男爵府

我上星期買左黑色, 入面黑格仔o個隻..其實鍾意彩間多D, 不過老婆大人話要呢款, 冇計..

去愛嬰訪買(自己check), $1900... 包送貨... 我覺得算最抵...

ps:其實後悔賣左P3買MINI, 冇左前圍欄好唔慣, 同埋個底網袋太淺.............SOSAD...

ashley-mama  me 2!! 不過 p3 真係比較大 難控制  發表於 12-10-26 16:24

男爵府

ronaldlcm 發表於 12-10-26 16:04
我上星期買左黑色, 入面黑格仔o個隻..其實鍾意彩間多D, 不過老婆大人話要呢款, 冇計..

去愛嬰訪買(自己che ...

早幾日問左愛嬰訪,佢話冇貨,要11,12月先有,所以我今日會去03 baby買牛仔布款喇!!!
你bb幾大呀...其實到佢大個d 冇左前圍欄都冇問題既~用用下就慣架喇...反而我擔心,摺車之後果座墊會貼到地wu jo~唔知有冇解決方法呢???

男爵府

ashley-mama 發表於 12-10-26 15:36
係永安 bb 展買 discounted $20xx, 摺埋左座墊係會貼地 不過我好小係街摺車 而且返到屋企會清潔 再放入袋, ...
有時如果搭巴士就要摺~所以都幾麻煩><

男爵府

KAMAI 發表於 12-10-26 16:35
早幾日問左愛嬰訪,佢話冇貨,要11,12月先有,所以我今日會去03 baby買牛仔布款喇!!!
你bb幾大呀...其實到佢 ...
我b九個月大, 覺得早左買, 應該用多陣P3, 等AGE 1後先買....冇法哩..一定掂少少....
其實P3個摺法都會...=/

男爵府

ronaldlcm 發表於 12-10-26 18:03
我b九個月大, 覺得早左買, 應該用多陣P3, 等AGE 1後先買....冇法哩..一定掂少少....
其實P3個摺法都會...=/ ...

我b都就黎10個月~之前用果架Graco實在太大部又重又唔方便,所以都換喇,我岩岩買左denim款喇,希望好用啦~

複式洋房

ronaldlcm 發表於 12-10-26 16:04

去愛嬰訪買(自己che ...
剛剛出左front bar,可以配返。暫時o3baby個網話冇貨,所以見唔到。問百貨或打去03baby可能訂到。

男爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 hashtag影視迷勳章

我上星期喺0/3 Baby買左牛仔布款,宜家BB兩個半月,屋企人没收左架車…話BB大D先用。
我宜家只係用揹帶 + 手抱…

買嗰日試左一日車,去勻港九新界,搭左港鐵、巴士 & 天星小輪,好好用。
Front bar我買嗰時冇貨淨係買多樣雨蓬,我唔諗住配Front bar,多樣野多樣煩,有安全帶就得。

男爵府

MoutonB 發表於 13-1-22 16:01
我上星期喺0/3 Baby買左牛仔布款,宜家BB兩個半月,屋企人没收左架車…話BB大D先用。
我宜家只係用揹帶 + ...

我最終都係買左牛仔布款...已經用左3個月喇...都ok好用!!!

首頁

尾頁

跳至