自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本想訂個Birthday Cake俾囡囡,因未能即時決定,查訽後便告知考慮吓! 怎知換來店員立即收回圖片冊、扁咀、轉身、黑面、一連串態度差勁的反應!再問要幾多天預訂,回答: 越長越好。再問: 多小天足夠, 便答: 七日啦 直係好惡!雖出咗名,但唔代表可以無礼貌 因住俾人搶走生意!

大宅

有時可能唔關鋪頭本身問題, 反而係市面上好難請人, 好難請到一個有禮貎嘅正常人!! (ps 我自己是做生意, 人工已比市面高, 但真係任何年齡都請不到正常人!!)

kingcow  極同意  發表於 12-10-26 18:05

子爵府

果位串咀太太應是事頭婆,伙計既態度反而好總!

公爵府

引用:果位串咀太太應是事頭婆,伙計既態度反而好

原帖由 junechoi02 於 12-10-26 發表
果位串咀太太應是事頭婆,伙計既態度反而好總!
阮太真係唔憂做

男爵府

醒目開學勳章

有個女人好鬼串架,幫襯過一次,以後唔會再幫襯依家都有好多餅店都做到,洗鬼幫襯佢
:-P  :-P  :-P

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Go to another shop la......

子爵府

醒目開學勳章

回覆 junechoi02 的帖子

i think so, their staffs is better than her

大宅

去隔離超群, 雖然少款, 但好味!!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:貴族蛋糕 - 紅了但態度差了 "The Supremecake" 太子道 -

我反而覺老闆娘態度比較好。上次去訂蛋糕,老闆娘很好耐性拎左好多本相冊俾我睇,我話想帶小朋友黎揀佢都無黑面,跟住隔一陣帶小朋友去揀時,店員好似趕收工的態度。莫非我搞錯?

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

別墅

回覆:貴族蛋糕 - 紅了但態度差了 "The Supremecake" 太子道 -

係啦,唔明點解D人做生意態度咁差,乜嘢心態

水晶宮

我就會去第2間買

子爵府

回覆 回覆:hkcnine的帖子

不論男女主人都好差態度,以前我係附近返工成日幫朋友去訂蛋糕態度都仲好啲,而家真係唔休做咁,早兩星期同個朋友去訂蛋糕,因個小朋友個名比較難寫,我地已經放大啲寫清楚比佢地,點知個男話我地寫錯刪了我地個字仲話我地錯,我地唔通唔知自己小朋友個名點寫咩,跟住我地話我地個字啱㗎,跟住個男嘅好似不滿咁叫我地再寫多次,我仲係電話放大個字比佢睇先知佢錯咋,但因為只有佢先有好多圖嘅款式可以做比小朋友。

大宅

佢間鋪個個都咁串,串唔緊要,最重要係佢地D蛋糕越嚟越難食

禁止訪問

侯爵府

咁串,我寧願用普通蛋糕,都吾會助長佢嘅氣燄。

伯爵府

You will never walk alone

侯爵府

我上次打去訂糕,講完#再講得好清楚要哈哈笑旦糕,去度攞發現做錯左壽桃旦糕,老闆娘仲閙態度好差話我錯,唔應該电話訂旦糕

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:candy32 的帖子

冇錯

侯爵府

畀面勳章

呢間野比人投訴好多次 !

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至