嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

天氣涼了,又咳....唉

一向都評為氣管差,點解一轉天氣咁易咳

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

子爵府

我個仔哩幾晚都咳,尋日開始我買左manuka honey, 希望會好D。

複式洋房

回覆:天氣涼了,又咳....唉

我們的小朋友好少咳,可能平時如有一兩聲咳時,會立即煲川貝雪梨水比他們飲,很快便冇事。

大宅

回覆:天氣涼了,又咳....唉

我個仔都係咁,食藥都食都怕!!

子爵府

我真係覺得MANUKA 好有用, ESPECIALLY Winter Wellness, 一開始有咳,流鼻水, 就比佢食, 一日食2-3次, 最重要臨瞓前一定要食, 好得!!連續食, 食到唔咳為止。

大宅

畀面勳章

引用:我真係覺得MANUKA+好有用,+ESPECIALLY+Wint

原帖由 maymycheung 於 12-10-31 發表
我真係覺得MANUKA 好有用, ESPECIALLY Winter Wellness, 一開始有咳,流鼻水, 就比佢食, 一日食2-3次, 最重 ...
請問邊度買?可否影張相睇下。謝謝你

子爵府

iulok 發表於 12-10-31 00:39
請問邊度買?可否影張相睇下。謝謝你
Comvita 的winter wellness,我唔識post 相。你去Comvita 的website 搵到,買children 嗰隻。

大宅

回覆 maymycheung 的帖子

我都有試過,連黑接木糖都有,

很像依兩款都沒有幫助。尋晚入夜時仲勁咳多咗,有痰頂,今朝都沒有返學,看醫生先,見到呀囝成晚條氣都好促了。

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

男爵府

引用:我們的小朋友好少咳,可能平時如有一兩聲咳

原帖由 Good-Luck 於 12-10-30 發表
我們的小朋友好少咳,可能平時如有一兩聲咳時,會立即煲川貝雪梨水比他們飲,很快便冇事。

...
請問點煲,凍水落定滾水落,份量,除川貝同雪梨仲有乜要加?

大宅

回覆:iulok 的帖子

Can buy it in Hicare, you search Hicare in yahoo,$118

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至