影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

近期睇緊韓國綜藝兩天一夜但睇到2011 年就沒有只有2012 年,想問知吾知邊到可以睇番2011 年的

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:近期睇緊韓國綜藝兩天一夜但睇到2011+年就

原帖由 yc_bb 於 12-11-02 發表
近期睇緊韓國綜藝兩天一夜但睇到2011 年就沒有只有2012 年,想問知吾知邊到可以睇番2011 年的

...
yc_bb,

又見到你。

“快手"有呀! 你去搵搵。兩日一夜好好笑,勝基同姜虎東好夾,笑死!

2012我無睇,應該轉左人? 我睇舊嗰d.

別墅

回覆:韓國綜藝兩天一夜

比你地講到都想睇。

男爵府

畀面勳章

仲有咩人架?

大宅

熱血金章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

第一季同第2季我都有追開....講真果句有姜東虎同殷初丁佢地真係好笑好多...

珍珠宮

強心臟都好睇

禁止訪問

水晶宮

引用:強心臟都好睇 +

原帖由 Yi1991 於 12-11-02 發表
強心臟都好睇
強心臟都好睇,不過轉左東旭做後無咁好睇。

大宅

引用:Quote:原帖由+Yi1991+於+12-11-02+發表強心

原帖由 YuYuMother 於 12-11-03 發表
強心臟都好睇,不過轉左東旭做後無咁好睇。
yu 媽,嘻嘻,自從the king 之後好少同你傾啦。快手有呀等我睇下先。
昇基當然鍾意睇啦,佢同虎東,初丁,秀根6 個真係好好笑,後來泰雄加入都幾好睇。
我係因為昇基至睇21 睇完之後覺得好好笑,強心臟我未開來睇等我睇晒21 先。
昇基遲d 有新劇出啦。

大宅

引用:比你地講到都想睇。

原帖由 HING2HING 於 12-11-02 發表
比你地講到都想睇。
hing,ok好睇架但第二季我無睇,我睇係因為李昇基之後覺得姜虎東,殷志源,李秀根都做得好好,可以去睇睇。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+12-11-03+發表

原帖由 yc_bb 於 12-11-03 發表
yu 媽,嘻嘻,自從the king 之後好少同你傾啦。快手有呀等我睇下先。
昇基當然鍾意睇啦,佢同虎東,初丁, ...
係,勝基接左新劇,出年年頭做。

大宅

引用:Quote:原帖由+yc_bb+於+12-11-03+發表yu+媽

係,勝基接左新劇,出年年頭做。
係呀,吾知今次佢成點呢?
近期睇緊咩劇,我自從睇完阿娘之後無睇啦,見有人話善良的男人好睇但未睇過男主角既戲吾知好吾好睇

水晶宮

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+12-11-03+發表

原帖由 yc_bb 於 12-11-03 發表
係呀,吾知今次佢成點呢?
近期睇緊咩劇,我自從睇完阿娘之後無睇啦,見有人話善良的男人好睇但未睇過男主 ...
前排沈迷"致美麗的妳",之後都無咩開新劇。

我鍾意甜蜜蜜既劇,呢排無乜。所以翻睇舊劇。

"善男"聽講好睇,我都準備開。

大宅

引用:Quote:原帖由+yc_bb+於+12-11-03+發表係呀

前排沈迷"致美麗的妳",之後都無咩開新劇。

我鍾意甜蜜蜜既劇,呢排無乜。所以翻睇舊劇。
我又係番睇d舊劇,the king ,九尾狐,燦爛(全部都係昇基),秘密花園。我下星期開善良先。來緊扑有天個套吾知好吾好睇呢!

水晶宮

yc_bb 發表於 12-11-3 17:31
我又係番睇d舊劇,the king ,九尾狐,燦爛(全部都係昇基),秘密花園。我下星期開善良先。來緊扑有天個套吾 ...
我諗住睇定 d 聽下其他人comment先,朴有天我 ok,但尹恩惠麻麻。
尹做《咖啡王子一號店》時 ok 架,但後來個樣好似越黎越怪咁。之前套《對我說謊試試》我睇左幾集就放棄。

大宅

引用:Quote:yc_bb+發表於+12-11-3+17:31+我又係

我諗住睇定 d 聽下其他人comment先,朴有天我 ok,但尹恩惠麻麻。
尹做《咖啡王子一號店》時 ok 架,但後來 ...
我都覺得女主角麻麻地,男主角就聽人講吾錯但我一套都未睇過,都想想地開來睇。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

yc_bb 發表於 12-11-2 10:55

...
http://www.youku.com/show_page/id_z9c50fe6e32b811e196ac.html

呢度有2012既,因為2012年做既,屬於第二季,MC班底亦都轉左
但係第二季,我總覺得係爭咁少少,不過都ok既

大宅

引用:Quote:yc_bb+發表於+12-11-2+10:55+近期睇

原帖由 haileymama 於 12-11-04 發表
http://www.youku.com/show_page/id_z9c50fe6e32b811e196ac.html

呢度有2012既,因為2012年做既,屬於第二 ...
係呀,無左虎東,昇基同志源真係差左少少,都可能會繼續睇

大宅

熱血金章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+haileymama+於+12-11-04+發表

原帖由 yc_bb 於 12-11-04 發表
不過車太賢都好奸幾攪笑!點都係唔夠第一季d人好笑!我最唔鍾意就係成詩京好假!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

yc_bb 發表於 12-11-4 12:08
我都好掛住殷初丁啊無左勝基弟弟既強心臟,又係唔知想點,果兩個MC真係好悶

首頁

尾頁

跳至