興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

而家先係smt排出iPhone5會不會有排等?有沒有人知大約排幾耐先有機?

男爵府

回覆 jessicayuenbb 的帖子

睇而家個價係咁跌,應該短期內甚至而家已經反咗大貨,如果買嚟炒就免喇,自用就幾時排都唔會遲啦!

大宅

引用:回覆+jessicayuenbb+的帖子 睇而家個價係

原帖由 jay2011910 於 12-11-03 發表
回覆 jessicayuenbb 的帖子

睇而家個價係咁跌,應該短期內甚至而家已經反咗大貨,如果買嚟炒就免喇,自用 ...
ic.

男爵府

price dropped to $7,600-7,500. This morning Sing Tao newspaper says iphone will be available earlier Dec in China.

大宅

Can I buy in Apple Store now ?

男爵府

引用:Can+I+buy+in+Apple+Store+now+?

原帖由 primary2007 於 12-11-03 發表
Can I buy in Apple Store now ?
Lucky draw on apple web

男爵府

回覆 primary2007 的帖子

只要仲有多少差價都好難抽到,除非你等到好似以前ip4咁,連電訊公司都有淨機買就得,不過都已經唔洗抽啦!算啦,同呃人無分別,唔上台而又抽到嘅就算真係有,又有幾多部呢?每日兩部?十部?頂多咪二、三十部!

珍珠宮

引用:而家先係smt排出iPhone5會不會有排等?有沒

原帖由 jessicayuenbb 於 12-11-03 發表
而家先係smt排出iPhone5會不會有排等?有沒有人知大約排幾耐先有機?
我唔欣賞i phone5冇驚喜,之前我用4,最唔好就係要過電腦

朋友成日比片我

大宅

引用:Quote:原帖由+jessicayuenbb+於+12-11-03+

原帖由 加藤鷹 於 12-11-03 發表
我唔欣賞i phone5冇驚喜,之前我用4,最唔好就係要過電腦
咁我都係like note2lte,不過我等極未有,想係第二度出機,睇轉排iPhone5有冇so

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+加藤鷹+於+12-11-03+發表我唔

原帖由 jessicayuenbb 於 12-11-03 發表
咁我都係like note2lte,不過我等極未有,想係第二度出機,睇轉排iPhone5有冇so
我依加用緊三叔第三代,好方便,又唔洗入電腦再同步咁麻煩

朋友成日比片我

首頁

尾頁

跳至