自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

複式洋房

Baby Kingdom SMS短訊同VIP事項

只有於去年參加《2005親子王國嬰兒、兒童用品博覽暨聖誕嘉年華》期間,遞交「親子王國VIP國民申請表格」之會員,才會收到Baby Kingdom SMS短訊。

近日有部分BK會員收到Baby Kingdom SMS短訊,引起其他會員很多疑問,現Baby Kingdom為各位會員解釋Baby Kingdom SMS短訊之用途是用作升級為網站內VIP身份之用,並請各位會員留意以下幾項重點:

1. 曾遞交「親子王國VIP國民申請表格」之會員,會收到Baby Kingdom SMS短訊,這個短訊的內容是交代VIP國民的升級方法,各會員要依據SMS內的確認碼,方可進行升級成為VIP。
升級成為VIP步驟如下:
- 會員收到SMS後,可登入親子王國網站(如妳本身並沒有賬號的話請自行申請一個),按:觀看帳號。
- 輸入妳交申請表時所填寫之手提電話號碼及SMS內顯示的確認碼。
- 按 "升級" 便完成。妳會於文章裡妳的大頭照下發現有VIP圖樣。

2. 親子王國現未接受網上VIP國民申請,會員如欲申請,請留意網站容後公布。

3. Baby Kingdom SMS短訊以5月19日以後所發出為準。

侯爵府

2024年龍年勳章

Re: Baby Kingdom SMS短訊同VIP事項

咁係19號前收到ga sms 算唔算架

複式洋房

唔算,會重send

侯爵府

2024年龍年勳章

ok thx

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

等我尋日用左一日金牌添. 即係要再等下次再輸入過.您係比番我先好喎.[img align=left]http://pics.taobao.com/wangwang/058.gif[/img]

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

FA8866 寫道:
等我尋日用左一日金牌添. 即係要再等下次再輸入過.您係比番我先好喎.[img align=left]http://pics.taobao.com/wangwang/058.gif[/img]

珊瑚宮

好媽媽勳章

我又想問吓,我唔知自己唔小心del咗個pm吖定係未收到呢個升級做vip嘅資料...........咁點先可以再有呢個資料呢 thx~

複式洋房

我5月18日就收到sms, 我唔記得表格填那個電話. 但多數都係手機, 如果唔係你點send sms 俾我 但佢成日話我個電話錯誤 之後我用哂其他電話都唔得, 點算

子爵府

freshmeat 寫道:
只有於去年參加《2005親子王國嬰兒、兒童用品博覽暨聖誕嘉年華》期間,遞交「親子王國VIP國民申請表格」之會員,才會收到Baby Kingdom SMS短訊。

2. 親子王國現未接受網上VIP國民申請,會員如欲申請,請留意網站容後公布。
原來仍未接受網上申請!

別墅

我試過入no同唔入tel no.都唔得, 點解?

別墅

me too, 我試過入no同唔入tel no.都唔得, 點解?

子爵府

幾時先收到SMS ga.....好心急

大宅

我同你都一樣18日收到, 但網主話要19日之後收到既先係ga, 所以我地唯有耐心d等

BeBeTung 寫道:
我5月18日就收到sms, 我唔記得表格填那個電話. 但多數都係手機, 如果唔係你點send sms 俾我 但佢成日話我個電話錯誤 之後我用哂其他電話都唔得, 點算
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

用咗一日就無,幾時才會再發SMS架,點解BK成日都咁多technical problem

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

之前咪收左SMS囉,為咩事又要send過呀??

大宅

BK 渣斗 :tongue:
該用戶已被刪除

首頁
12345...12

尾頁

跳至