跳至

首頁

尾頁

大宅

今朝囡囡搭LIFT,就係果一陣,就比人偷咗啦﹗
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

吓...咁快手, 私人屋苑?有無CCTV...不過要報警先睇得!

大宅

回覆 mrs.so 的帖子

係大元,報咗警,警察話冇身體接觸冇證據,同埋睇CCTV要CID先做到喎,擺明見佢一個妹妹仔昆佢啦,我打咗去大埔警署,今晚會再去過﹗
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

大宅

XXMaMa 發表於 12-11-6 11:39
回覆 mrs.so 的帖子

係大元,報咗警,警察話冇身體接觸冇證據,同埋睇CCTV要CID先做到喎,擺明見佢一個妹 ...
咁官僚!

大宅

你係係LIFT入面俾人偷左? 請問係邊座呀? 因為我媽咪都係住大元架...

XXMaMa  係泰民  發表於 12-11-6 13:33

大宅

回覆 XXMaMa 的帖子

""警察話冇身體接觸冇證據,同埋睇CCTV要CID先做到喎""
巡警 講架 ??
咁講法, 如果我放 炸彈,毒藥,放火.陷阱 去殺人.
同佢地都無身體接觸.係咪無罪架 ??
有啲 死懶鬼, 拋吓你博做少樣.

XXMaMa  係琴晚再去,D態度唔同晒。  發表於 12-11-7 09:26
XXMaMa  同晒,今朝會有軍裝去睇CCTV。  發表於 12-11-7 09:25
各有前因莫羨人,
做個開心快活人.

男爵府

畀面勳章

回覆:搭電梯比人偷咗手提電話

我上兩星期六晚在日本城聽到有人叫搶野,原來果個人一直在大元邨跑出來,行到去已經跑到麥當勞,跟住有架警車響,唔知追唔追到個賊!

大宅

可能而家差唔多年尾,D賊仔開始出末,各位媽媽要更加提高警覺啦!

大宅

poonchoma 發表於 12-11-6 13:15
你係係LIFT入面俾人偷左? 請問係邊座呀? 因為我媽咪都係住大元架...
下...我阿媽就係住泰民呀><

我已經叫左佢小心D....無論電話家銀包

其實泰民有個開放既3樓真係好雜下....每到星期6日勁多外來人出現, 樓下個P/W周街都知=.=

好多時星期日返去及阿媽度仲要同果D人係度爭LIFT, 好多媽媽拖住小朋友又冇禮貌...好討厭!!!

大宅

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:搭電梯比人偷咗手提電話

咁猖狂?

複式洋房

我都住係大元邨喎!咁就要小心D啦mouth:

首頁

尾頁

跳至