親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 暑假去日本(自由行)),你們出了機票沒有?

雪瑩媽咪,

可唔可以pm"prineline"莫小姐的電話給我.

Thanks.

大宅

雪瑩媽咪,

今日問左莫小姐,佢話如暑假旺季出發,最平是UA,請問UA好嗎?

複式洋房

雪瑩媽咪,

我打算7月6或7日飛,日數未定.
你坐ANA好似抵d呀.

kammyman,

莫小姐今日同我講話西北最平喎.唔知係唔係你段出發時間唔同我,所以你係UA平d呢.

大宅

我都係打算7月7日飛呀.

你地有冇去過日本outlet? 邊個outlet好呀?

男爵府

雪瑩媽咪,

請問可否 pm 我 "riceline" 莫小姐的電話? 7 月中我也計劃和小朋友到日本, thanks a lot!
『我們既有這許多的見證人,如同雲彩圍著我們,就當放下各樣的重擔,脫去容易纏累我們的罪,存心忍耐,奔那擺在我們前頭的路程,仰望為我們信心創始成終的耶穌。』
(希伯來書 12 章 1-3 節)

公爵府

好媽媽勳章

priceline
Ms. Mok 莫小姐 TEL : 31920611
OR
Ms. Leung TEL: 31920808

大宅

kammyman 寫道:
雪瑩媽咪,

今日問左莫小姐,佢話如暑假旺季出發,最平是UA,請問UA好嗎?

kammyman,

唔好意思呀,我未坐過ua呀..
但係我做airline既朋友就話,
如果去日本,坐jal / ana / cx 無乜大分別囉~

因為我6月尾..就係唔想撞人地既暑假旺季,
可能係因為咁所以平d...

大宅

enwn0812 寫道:
我都係打算7月7日飛呀.

你地有冇去過日本outlet? 邊個outlet好呀?

enwn0812

我都係第一次去日本咋,
但係聽人講 同埋睇旅遊書既介紹之後,
就發覺佢地都會話其實o個邊既outlet唔好expect好平,
同埋御殿場如果係自由行既,都要around2-3車程,
幕張就比較近disneyland,如果bb仲細,
唔會o係disneyland留太耐,
應該可以去埋~

反而,好多書都介紹去上野,慢慢搵可能會搵到正野~
我而家都仲睇緊自己既行程,
因為一路睇...你諗多野,考慮埋唔同既因素就會係咁改..

所以..你地都可以而家開始plan定..
差唔多架喇..嘿嘿...

大宅

雪瑩媽咪 :

唔該晒!我以前都坐過jal,未坐過ua,所以想問清楚!

大宅

可能係.因我問既出發日期係7月尾.

SL123 寫道:

kammyman,

莫小姐今日同我講話西北最平喎.唔知係唔係你段出發時間唔同我,所以你係UA平d呢.

複式洋房

Dear 雪瑩媽咪

Thank you. I called Miss Mok yesterday. The cheaper ana ticket was finished. She advised me to take JAL @HK$2140 + Tax, which is still the cheapest that I found. But the hotel rate is higher than egl. For Keio Plaza, it costs HK$1300.00 per night without breakfast. In egl, it is also about HK$1300.00 but with breakfast. So I think I will separate the booking of ticket and hotel.

Anyway, thank you very much.

BTW, does any mammy knows where can we book the hotel inside Disneyland, called Disney Ambassadar Hotel?

Chima

大宅

大宅

chima,

唔駛客氣~
之前我都係諗住book keio plaza,
但係因為我地今次既budget係所有野加埋 $30k,
所以.我就放棄左...因為比較之下覺得keio好貴,
但係各人要求唔同..嘿嘿...

o個邊既disney酒店好似無主題 , 定係好貴~
如果你全keio佢都有shuttle bus,
唔駛專登住入去啦..
因為我聽朋友講番,如果你想入去住係因為主題房,
咁去hk既disneyland酒店仲好...
因為hk哩間都好靚(個人意見)

大宅

我想請問JAL好唔好架, 有個PACKAGE$3390(Adult triple)3日2夜, 住keio plaza, 仲有車去disney, 低唔低呀.
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

男爵府

醒目開學勳章

男爵府

醒目開學勳章

男爵府

醒目開學勳章

男爵府

醒目開學勳章

Venus,
請問你lee個package for邊段period架? JAL 好架,空姐D service 都好好!

大宅

想問下邊樹book Keio plaza 最平? 問埋個早餐要唔要係hotel食? 我問過東x遊,包早餐同唔包早餐差成$2xx一晚.

大宅

PEACHTEA

這個是7月12號前, SUN-MON的價錢, 有包早餐, 我可能7月頭去, 所以個價錢都幾好, 小朋友$2890
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

首頁

尾頁

跳至