跳至

首頁

尾頁

侯爵府

女女剛剛in完PN班,臨場反應失常,應該入學無望~
而且好多人in,接近300人先收100人,好多都講普通話,連企係門口既老師都用普通話歡迎家長,聽到有人細細聲講“乜講普通話je?"............

noella  下.....唔係呀花..  發表於 12-11-14 18:15
I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

侯爵府

shirleyying 發表於 12-11-13 14:30
回覆 多多綠茶 的帖子

我覺得PN班個面試安排得好混亂,場面真係好亂,又大聲,好多BB喊,其實都唔係佢地既 ...

太多人申請,太混亂。
等我女女開始熟悉環境表現正常同外籍老師玩游戲時,所有評分老師已經離開去下一組面試,真扼腕~
而且我個組面試時間有d遲,剛剛撞正食飯/訓覺時間,唔少小朋友都無乜耐性,有個去完課室A已經訓著,家長為有同老師講參加唔到課室B既活動。

I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

侯爵府

joyfulwedding 發表於 12-12-4 18:09
你地決定讀不讀?
讀呀

侯爵府

wing426 發表於 12-12-4 22:11
你係上午定下午班呀?
排咗去下午班

首頁

尾頁

跳至