夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

C6管理層,小三是文員而且公司全部人知,其實都是C6和我加兩個女最受影響,分分鐘前途盡毀!

大宅

回覆:如全公司都知C6有小三?

咁C6受影響都係自已攞黎喎... C6有冇同妳交代點處理?同小三係玩玩下?定認真發展?妳又打算點?

子爵府

回覆:吉蒂媽 的帖子

那要你c6自己知分寸,他明知是錯會影響前途還一腳踏進去,這真是他自找麻煩。他已經成年,還是公司管理層,應該明白後果,你替他擔心有甚麼用?不如自己好好努力生活,謀定後路還更實際!

mc <()>

大宅

回覆:如全公司都知C6有小三

不知說你偉大還是天真滔天大罪不但沒有怨恨,還可化恨為愛唔知如果係我我又會唔會好似你咁呢

大宅

mc 發表於 12-11-9 11:30
那要你c6自己知分寸,他明知是錯會影響前途還一腳踏進去,這真是他自找麻煩。他已經成年,還是公司管理層, ...

他巳搬走了,偷看whatsapp小三很懂逗他開心和引誘他,但我c6又好受!

男爵府

吉蒂媽 發表於 12-11-9 11:57
他巳搬走了,偷看whatsapp小三很懂逗他開心和引誘他,但我c6又好受!

呢d賤男人 ......唉....你一定要好好振作﹗唔開心係度講,大把人覆你架

港記閒人  agree  發表於 12-11-9 15:23

別墅

吉蒂媽 發表於 12-11-9 11:16
C6管理層,小三是文員而且公司全部人知,其實都是C6和我加兩個女最受影響,分分鐘前途盡毀!

...
其實佢有冇小三同佢做野係兩回事,
如果佢幫到公司手,咁公司唔會理佢私事!

珍珠宮

你是同一間公司?你們決定怎樣?他搬走後有否探望女女?

侯爵府

吉蒂媽 發表於 12-11-9 11:16

...

其實未必對佢兩個既前途有影響, 我舊公司都有呢類人, 就算我哋全公司都知又點? 老細認為佢做得嘢, 私事未必會插手, 至多叫佢處理好D, 响公司唔好咁揚咋. 而我哋呢D小角色, 至多茶餘飯後當花邊新聞講吓, 都做唔到D咩

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

後生女, 你C6一定LIKE, 點解明知人地有老婆仔女都要去搶人老公, 唔明, 係咪好勝心呢
主 賜 平 安

別墅

我認為d人只會當睇戲,睇下你地會發展成點既局面…

大宅

我公司都有, 不過同事只會在背後竊竊私語,
當然替大婆不值, 但是基於當時人位高權重
就好像樓上JM 說所為''做得0野'', 老細唔會理佢D 私人事務
EVEN 成公司知又點, 咪又係照出去吃飯行街...
而那個所謂小三咪狐假虎威

男爵府

好媽媽勳章

你老公主動搬走?自己住定同小三住?

大宅

私人公司,點會理私事,最重要做到野幫公司手。
隨時老闆自己都有小三小四小五......

最重要,好好計劃一下如何走下去,自己及子女過好日子

加油

男爵府

公司唔會因為私事炒左佢地,就算炒左都係因為佢地做唔到野,而唔係因為呢啲私事。除非你C6係政府官員
我要勤力D

男爵府

我公司都有呢種格既女仔…佢地以青春反應快加爛口同飲得作招來…你諗下一班男人飲野邊好玩…有條又玩得又砌得既女猜返兩板就最好…好啦!飲大兩杯…坐埋大比…正常男人都忍唔住啦!所以最好方法…可以飲野但唔可以飲醉(即係識推開個女仔)…當晚玩到幾點都要返屋企(無機會開房)…set定時間…最多玩到幾點…(減低飲醉風險)…以三項為底線…踩中無何一項都
…無自由?好困身?老婆奴?不如問下c6做咩要求婚又結婚…咁自由…單身囉:;pppp::;pppp:

大宅

引用:公司唔會因為私事炒左佢地,就算炒左都係因

原帖由 xiaohua2001 於 12-11-09 發表
公司唔會因為私事炒左佢地,就算炒左都係因為佢地做唔到野,而唔係因為呢啲私事。除非你C6係政府官員 ...
但自有小三後C6都做錯嘢!

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我公司都有呢種格既女仔…佢地以青春反應快

原帖由 gloriamcy 於 12-11-09 發表
我公司都有呢種格既女仔…佢地以青春反應快加爛口同飲得作招來…你諗下一班男人飲野邊好玩…有條又玩得又砌 ...
估唔到爛口都有市場呢樣我真係自愧不如

男爵府

衣家呢個社會太多人刻意去柝散人地家庭,點解d人咁賤架!

首頁

尾頁

跳至