在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

返工搭車、食飯...?

男爵府

陪月勳章

引用:返工搭車、食飯...? +

原帖由 白雪草子 於 12-11-10 發表
返工搭車、食飯...?
個個唔同。因返工地方,返咩工都唔同。

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

每個人都唔同,好多方面,收入,職業,應酬。

大宅

最小3千-4千..^^

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆:大家老公每月要幾錢使費

一千

大宅

最少都五六千!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:最少都五六千! +

原帖由 Luluyen906 於 12-11-10 發表
最少都五六千!
咁多?有飲酒食煙?

珍珠宮

應該唔使一萬啩?!

大宅

引用:Quote:原帖由+Luluyen906+於+12-11-10+發表

原帖由 pomanlife 於 12-11-10 發表
咁多?有飲酒食煙?
唔煙唔酒,楂車過海返工,計埋油費連隧道一日都$100啦!中環食個早餐加午餐最平都$80-$100。一日都要用差5多二百蚊,而加d野太貴!

gk678  你未計中環parking 喎  發表於 12-12-4 17:26

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

永遠唔會知佢用左幾多架, 佢俾足我就算了

kandyb  so real~  發表於 12-11-12 02:27

子爵府

唔會知佢用左幾多架,要應酬會多D~~

彩鑽殿

引用:Quote:原帖由+pomanlife+於+12-11-10+發表

原帖由 Luluyen906 於 12-11-10 發表
唔煙唔酒,楂車過海返工,計埋油費連隧道一日都$100啦!中環食個早餐加午餐最平都$80-$100。一日都要用差5 ...
唔怪得啦

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果淨係返工食飯搭車,我老公用3,4千左右,佢唔煙唔酒。

男爵府

3-4千差唔多,試過比多D個C6就洗多D

男爵府

唔太清楚, 同時都唔會管得佢太多, 唔通要佢搵幾多之後畀哂我再發番pocket money 畀佢, 甘大個人佢會自己control, 最多提一兩句

男爵府

引用:返工搭車、食飯...? +

原帖由 白雪草子 於 12-11-10 發表
返工搭車、食飯...?
七~八千~仲多過我三仔乸,所以要減啲!

大宅

我係C6, 我有一千左右

複式洋房

唔煙唔酒,每月5000.食飯,搭車應該晒唔晒,剩下的他中意買下也.

大宅

引用:一千 +

原帖由 pomanlife 於 12-11-10 發表
一千
點用呀

加油

大宅

4000有煙

加油

首頁

尾頁