親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

下個月去,諗住由十一點玩到關門,夠時間嗎?Lunch 有乜提議?
Outlet 有乜推介?
我住義大皇冠大飯店,洒店自助餐ok嗎?還是有其它推介?thank you very much

珊瑚宮

引用:下個月去,諗住由十一點玩到關門,夠時間嗎

原帖由 LEGOLAND 於 12-11-11 發表
下個月去,諗住由十一點玩到關門,夠時間嗎?Lunch 有乜提議?
我住義大皇冠大飯店,洒 ...
在乎是否星期日,入面有餐廳。outlet,買吾落手,款舊,價錢高,商場靜。皇冠酒店除了商場外,附近沒有其它地方遊,與夜市相隔遠,夜晚只可的士出入。(巴士系晚上7時幾8時就停)

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

下個月去,諗住由十一點玩到關門,夠時間嗎

原帖由 LEGOLAND 於 12-11-11 發表
我住義大皇冠大飯店,洒 ...
十一點我覺得晏左小小,樂園收5點半,但好多遊戲五點巳經停,又要排隊又要食晏,入面有幾間餐廳. 皇冠自助餐麻麻,去商場大把選擇,啇場同HK無咩分別,行下無壞,如果小朋友唔太细,c zone(你再check下,唔太記得) , 有擧石同溜冰場.

明天會更好~~

複式洋房

回覆:LEGOLAND 的帖子

"飛越台灣"一定要玩,好好玩介紹全台灣風景好靚,值得排隊玩

大宅

引用:"飛越台灣"一定要玩,好好玩介紹全台灣風景

原帖由 欣翹 於 12-11-11 發表
"飛越台灣"一定要玩,好好玩介紹全台灣風景好靚,值得排隊玩
有同感

大宅

Thanks for the tips !

首頁

尾頁

跳至