嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

12 月會帶 bb 去旅行(歲半),考慮應否帶 bb 車。有媽媽可分享嗎?另外, bb 車係咪當一件手提行李?謝謝

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我試過唔帶bb車,真係好辛苦,我建議你唔怕煩都帶。另外bb車可以入咗閘上機前先寄倉,佢地多數都唔當行理。

禁止訪問

回覆:帶 bb 去旅行,會帶 bb 車嗎?

大宅

謝謝回覆...我都怕如果唔帶 bb 車, 真係抱到手斷, 雖然 bb 會自已行, 但係人多的地方都係唔放心.

大宅

絶對建議帶!妳同BB都舒服好多!

子爵府

Must

大宅

MommyPanel勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

帶BB 車舒服D, 雖然要拎多架車, 但大部份的時間你同BB 都輕鬆好多~

大宅

回覆:beebee3721 的帖子

一定要帶車仔呀,佢唔坐放袋都好架

首頁

尾頁

跳至