想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

del

大宅

我就用左大衛好耐了,覺得好少見到好深嘅線。。。最近想試下新牌子, 上網睇做好多 info, 發現好多人話大衛反應慢, 秀兒就麻麻地, 好似唔係好准。 之後睇過 d forum, 發現了兩個牌子: 康乃格同奧蕾。 呢兩個都話幾好, 奧蕾比較敏感, 康乃格就喺大衛同奧蕾之間啦。 我就兩隻都有買。

當我見到深線, 我就會用兩隻做比較。 而家用左兩個 cycle, 都一定會見到深線。呢兩個淘寶都買到, 希望幫到你啦。不過都建議你做下 research, 睇下自己鐘意或信邊隻啦。

禁止訪問

畀面勳章

大宅

回覆:灰灰地 的帖子

我兩隻一齊用過,大衛好用d喎。

伯爵府

HiPP勳章(2)

tiggerzoebb 發表於 12-11-15 12:20
我就用左大衛好耐了,覺得好少見到好深嘅線。。。最近想試下新牌子, 上網睇做好多 info, 發現好多人話大 ...
想問下 , 你會 check 到有 2 次最深粗 ma ?.
我12號夜晚 & 13號早上check 到最深粗 , 所以唔決定係邊日, 只有 13號深粗後24-48hrs 內 dodo 一次 ...

大宅

回覆 紫色線 的帖子

有 ga。。。同你一樣, 如果晚上同早上驗, 就會見到兩次深線。 我嘅 schedule 比較唔穩定, 所以有時無辦法每日或每日同一時間驗。 咁如果晚上見到深線, 我就會當晚 dodo 一次, 後日一次。 如果 c6 話自己狀態好,咁當晚 dodo一次, 第二日晚上再補一次

首頁

尾頁

跳至