親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有唔同朋友去過,但comment好大分別,有d話好玩,有d話唔得,如果去過嘅網友請comment

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我就覺得交通算方便,地方唔夠元朗果個好(元朗就有個大草地),因為我覺得D野迫埋晒一齊。款式都叫多野玩,但係好似燒銀紙咁,樣樣都要錢,仲要唔平囉。有船仔坐,小朋友都幾開心既。你未去過都可以試下。

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

唔好!太商業化,只不過係一個係郊区既X险樂園
If you just want to spend $ and kill time, it's fine. But if you are looking for sthg really a 绿田園, go elsewhere.

phoebe_ming5    發表於 12-11-22 16:38

複式洋房

回覆:天水圍綠田園好玩嗎?

普通啦,入面有得玩水上單車,餵牛,BB彈床等,不過樣樣都要收錢,感覺好掠水,如果住喺新界,近近地去行下都OK嘅.

phoebe_ming5    發表於 12-11-22 16:39

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

唔掂, 如果去果日無團體book場, 個場乜都唔會開, 超冷清, 兜個轉10分鐘走得

大宅

多謝各位意見,

而家大概知道係點,因為阿仔學校家教會12月初搞旅行去嗰度,不過已經交晒錢,無論點都會去...

大宅

工程佬 發表於 12-11-22 15:07
多謝各位意見,

而家大概知道係點,因為阿仔學校家教會12月初搞旅行去嗰度,不過已經交晒錢,無論點都會去... ...

有學校book場應該會多啲野玩

複式洋房

ma ma ma地

大宅

回覆:工程佬 的帖子

我地十月跟學校去過,睇魔術同玩高蹺唔使錢,其餘全部俾錢先有得玩,例如整沙樽、沙畫、跳彈床、踩單車、機動遊戲,似鄉村版冒險樂園

我家有三個妹...

大宅

錦田鄉村俱樂部好好多﹗
有塊大草地,可免費借用唔同的球類俾小朋友玩(需俾按金),假日有跳彈床(收費)
可以睇小動物,當然可以餵喇,要俾錢買飼料
有電動車仔(收費)
有田,可以同小朋友講蔬果點來的,12月至4月有士多啤梨摘,我年頭去過,有蕃茄摘﹗
上星期去過,有向日葵﹗
大人仲可以燒烤,買有機菜﹗

大宅

一D都唔好~

子爵府

真係樣樣都要錢, 不過出得來玩, 荷包就自然......

工程佬  出得黎玩就預左荷包被無奈接受俾錢啦  發表於 12-11-26 18:15

首頁

尾頁

跳至