親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:ilovedancendanc+發表於+12-11-20+14

原帖由 PCCW2319 於 12-11-20 發表
你BOOK幾時呀? 咁快FULL 左?
我book 12月中,尋日係agoda仲有,今日full晒。係hotel.com都係冇

男爵府

畀面勳章

PCCW2319 發表於 12-11-20 14:04
The Pacific Sutera - Sutera Harbour Resort, 都貴架.

明年3月份價格:

Shangri-La's Tanjung Aru Resort 唔該我想問問你係邊道book架(hk$1,645), 我已成日留意這resort價錢, 但成日都係$19xx~20XX.

大宅

試下直接出email 去問價!

水晶宮

joe1900 發表於 12-11-20 17:50
Shangri-La's Tanjung Aru Resort 唔該我想問問你係邊道book架(hk$1,645), 我已成日留意這resort價錢, 但 ...

http://www.hoteltravel.com/

我係呢度BOOK.

不過, 剛剛入去睇. 我BOOK 左果日, 現在已經要HK$1,943/NIGHT 啦. mouth: 相差HK$300 (即無左15% discount).

我BOOK 左既係我旅程既第3日. 之前考慮過旅程第1日住呢間, 所以有寫下第1日住呢間同類型房間價格HK$1,636. 而剛剛入去睇仍然係HK$1,636.

唔知係咪一有人book左, 價格會上升.

天空之城, 快樂之地

水晶宮

LOLOANDY 發表於 12-11-20 20:39
試下直接出email 去問價!

其實send e-mail去酒店問價, 同酒店website 睇到既價格, 會唔會有唔同呢?

因為係酒店website 睇到個價, 貴過係網上book.
天空之城, 快樂之地

大宅

可能酒店跟AGENCY簽了約,賣完特定數目平價錢的房便加價。我試過在網上BOOK完一間房,想再幫朋友BOOK另一間房(同一入住時間同一種房),點知過左一陣,平房賣完,即刻貴左兩,三百一晚! 激死!

水晶宮

引用:可能酒店跟AGENCY簽了約,賣完特定數目平價

原帖由 ILMAMA 於 12-11-20 發表
可能酒店跟AGENCY簽了約,賣完特定數目平價錢的房便加價。我試過在網上BOOK完一間房,想再幫朋友BOOK另一間房 ...
我諗都係咁啦。不過一跳就跳$300 好似誇張大d。

天空之城, 快樂之地

男爵府

畀面勳章

PCCW2319 發表於 12-11-20 21:23

我係呢度BOOK.

唔該晒, 酒店房價同海鮮價一樣上上落落, 好彩我仲有時間再等吓, 希望可以book到平啲啦.我諗小朋友住呢間resort會好開心

大宅

想問下大家如下年七月去, 幾時BOOK先有EARLY BIRD?
幾時BOOK先係上策?
THANKS!

大宅

想問下大家如下年七月去, 幾時BOOK先有EARLY BIRD?
幾時BOOK先係上策?
THANKS!

男爵府

畀面勳章

我打算EASTER去, 請問大家有冇好提議?

水晶宮

珊珊媽媽 發表於 12-11-21 14:18
幾時BOOK先係上策?
THANKS!

我通常都會BOOK 左機位後就睇酒店WEBSITE.

好似今次咁, 我15/Nov book 左機位, 19/Nov 就訂埋酒店啦.

雖然唔知幾時先有Early Bird 優惠. 但我覺得, 又唔需要過數住, 又可以係限期更改/取消, 就不收費用. 我覺得只要訂左機位就可以book酒店.

天空之城, 快樂之地

水晶宮

珊珊媽媽 發表於 12-11-21 14:18
幾時BOOK先係上策?
THANKS!

好似今次咁, 我15/Nov book 左機位, 19/Nov 就訂埋酒店啦.

雖然唔知幾時先有Early Bird 優惠. 但我覺得, 又唔需要過數住, 又可以係限期更改/取消, 就不收費用. 我覺得只要訂左機位就可以book酒店.

天空之城, 快樂之地

琥珀宮

畀面勳章

引用:我將會去沙巴亞庇,+本來想book+Hotel+63,+

原帖由 ilovedancendanc 於 12-11-15 發表
我將會去沙巴亞庇, 本來想book Hotel 63, 但個段時間平房full晒

請問仲有咩好酒店推介? Gaya Centre Hotel ...
幾間差不多,最好邊間有promotion book 邊間

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:珊珊媽媽+發表於+12-11-21+14:18+想

原帖由 PCCW2319 於 12-11-21 發表

咩Web 呀請問

水晶宮

chickenwing2006 發表於 12-11-21 22:57
咩Web 呀請問

天空之城, 快樂之地

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-11-21+22

原帖由 PCCW2319 於 12-11-21 發表
Thank you very much

大宅

回覆 PCCW2319 的帖子

Thanks!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

PCCW2319 發表於 12-11-21 23:09

我又開始搵 HOTEL .............. 格價中

水晶宮

chickenwing2006 發表於 12-12-7 01:18
我又開始搵 HOTEL .............. 格價中

我就祈待中, 希望快D三月.
天空之城, 快樂之地

首頁

尾頁

跳至