懷孕前後

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

我剛confirm bingo後冇耐,每次坐完C6架車都有少少流啡,流咗三日驚得滯走去睇醫生,話俾醫生聽坐完車就係咁,關唔關事,個醫生話:”私家車冇問題架,當然唔係叫你坐跑車啦”

咁我之後一直唔敢坐C6車,但真係好唔方便,有時仲佢揸車我自己搭車,喺目的地等,個感覺好怪

依家喺BK見其實好多JM初期都有流啡,就開始諗其實係咪唔關事,可以照坐呢?但又驚一試又流咪死?

大宅

回覆:各JM認為有左仲可以坐跑車/硬避震嗎

你c6揸好快?

伯爵府

引用:我剛confirm+bingo後冇耐,每次坐完C6架車

原帖由 hapkry 於 12-11-15 發表
我剛confirm bingo後冇耐,每次坐完C6架車都有少少流啡,流咗三日驚得滯走去睇醫生,話俾醫生聽坐完車就係 ...
其實早期作小產,你應該多點訓床休息,唔好周圍走,我果時未夠6周流啡,都訓左成個月床同食安胎藥

大宅

回覆 細詩 的帖子

平時真係揸得好快,吓吓百四,但果幾次我有叫佢揸慢d,都唔算好快,係條避震好硬好dun......

禁止訪問

大宅

回覆 naturaljoe 的帖子

我流啡睇左醫生之後都冇再坐佢車了,都瞓左床兩週亦有食安胎藥,touchwood之後都冇流過,所以依家先諗係咪可以坐....

大宅

回覆 Renoice 的帖子

電單車咁勁?個肚頂住架喎

男爵府

換車啦,跑車車盤低你個肚大啲都坐唔到

大宅

回覆 Sarahsiuwong 的帖子

唉,唔好講,問佢會唔會考慮換車,因為遲d出左世都放唔落BB車,點知佢話揸車係佢興趣,普通房車俾唔倒滿足感佢

伯爵府

引用:回覆+Sarahsiuwong+的帖子 唉,唔好講,問

回覆 Sarahsiuwong 的帖子

唉,唔好講,問佢會唔會考慮換車,因為遲d出左世都放唔落BB車,點知佢話揸車係 ...
咁到時bb出左世同佢一齊陣住坐嗎

伯爵府

引用:回覆+naturaljoe+的帖子 我流啡睇左醫生之

我流啡睇左醫生之後都冇再坐佢車了,都瞓左床兩週亦有食安胎藥,touchwood之後都 ...
到12周先再試,硬避震一d都唔舒服,,一係你答的士,每次claim番你老公

大宅

我都有咁問,佢話買多架cheap嘅我自己揸,仲講明佢唔會有興趣揸,又話唔係吓吓出街都要一家大細喎.....

其實我都有諗依家唔買多架住,到時出左世佢就會feel倒係唔work, 但到時BB初生已經好多嘢煩,唔想煩上加煩,況且由依家到生仲有好耐,真係好唔方便,吓吓call的士我又肉亦.....

大宅

claim佢?難過登天呀!況且我自己都覺得吓吓的士好奢侈,好多時都唔捨得使結果又係搭番地鐵

伯爵府

引用:回覆+naturaljoe+的帖子 claim佢?難過登

claim佢?難過登天呀!況且我自己都覺得吓吓的士好奢侈,好多時都唔捨得使結果又 ...
唉,你老公就做人爸爸喇,仲咁細路仔,有bb應該轉7人車,買多架cheap cheap車咪仲重皮,維修,燕梳牌費,留黎其他開支好過啦

yingying124    發表於 12-11-15 14:49

複式洋房

引用:回覆+細詩+的帖子 平時真係揸得好快,吓吓

回覆 細詩 的帖子

平時真係揸得好快,吓吓百四,但果幾次我有叫佢揸慢d,都唔算好快,係條避震好硬好dun. ...
我老公之前都係咁,棍波車又楂得快又硬避震喎,攪到我坐得唔舒服,為自己同BB,最後比我說服佢換咗部七人車

男爵府

畀面勳章

naturaljoe 發表於 12-11-15 13:54
唉,你老公就做人爸爸喇,仲咁細路仔,有bb應該轉7人車,買多架cheap cheap車咪仲重皮,維修,燕 ...

大宅

我都係咁覺得,唔明點解結咗婚有埋小朋友唔係將家庭放第一位,點知佢答 ”總之依家你叫我改變就唔得,你點可以將我嘅興趣都抹殺埋..."

為咗佢呢d反應,當日不知幾傷心

大宅

回覆 lavinacat 的帖子

點說服?佢成日話自動波唔揸,馬力細唔揸,最多我買多架,佢偶然幫我揸吓,但要我自己主力揸

子爵府

引用:回覆+細詩+的帖子 平時真係揸得好快,吓吓

回覆 細詩 的帖子

平時真係揸得好快,吓吓百四,但果幾次我有叫佢揸慢d,都唔算好快,係條避震好硬好dun. ...
香港?香港有邊條路可行140?

大宅

回覆 torotoro 的帖子

當然係犯哂法........有時佢昅倒有快相,勁dup brake,chok到我死

首頁
12345...7

尾頁

跳至