懷孕前後

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

引用:回覆+Kit_ming+的帖子 咦係喎,會唔會有幫

原帖由 hapkry 於 12-11-15 發表
回覆 Kit_ming 的帖子

咦係喎,會唔會有幫助呢?
冇幫助我都唔用啦你買黃色小童果隻水泡,生完都仲用得

耐心地等待成功

大宅

我明吖~ 我c6 揸 copper S,又跑又硬避震, 每次坐都好登! 尤其龍長道!!佢知道我有左, 就
驚登親我, 買左兩個
cushion 俾我, 用cushion 執住坐無咁硬登 ar~~

好D架~你試下~~

雖然唔捨得,但佢都放緊車 la~~~

但最好你C6體涼下你~~or 你 show 呢版俾佢睇下,等佢知你難處ya....
我有時都会架, 佢5信我, 咪上網俾佢睇! haha
The best is yet to come..i believe..

大宅

走去買先,反正生完又用得著

大宅

走去買先,反正生完又用得著

大宅

回覆 Blueso 的帖子

Dun親我自己冇所謂, 最怕係又流啡,唔通又bed rest兩星期,真係搏炒都似

我都有同C6講叫佢得閒上BK睇吓明我多d,同埋明我既要求根本唔高,但佢冇理我;

我亦有諗過將呢版 forward 俾佢睇希望佢會明,但又唔夠膽,驚佢話我公開數佢...

大宅

引用:回覆+waiii08+的帖子 難聽d講句,講到口

回覆 waiii08 的帖子

難聽d講句,講到口都臭埋啦,知道bingo之後果幾日都揸慢左,問題係以前揸140-160, ...
叫佢set軟D啦!

男爵府

熱血勳章

回覆:各JM認為有左仲可以坐跑車/硬避震嗎

你老公真係好自私,為人父母好多時都要為家庭放棄自己興趣架啦,有咩問題?個個玩車既都鍾意架車跑得型又快,但點解都有咁多人買家庭車?咪就係責任囉,愛自己既家人梗係想家人舒適方便架啦,點解仲可以叫你自己搭車佢揸車?我聽到都好嬲我諗你有排嬲啦

大宅

仲硬避震,咁架車應該有low底添啦,你個肚再大啲上車落車都好辛苦喎,我嗱嗱聲要c6換架7人吖,有時阿囡踢得勁都頂住添

你老公點可以各自去目的地架 分開去街啦不如,到你個B出咗世點吖?佢以為揸住架跑車後面裝個BB car seat好型咩,幾時有見過咁架

別墅

其實佢都就做人爸爸啦,都要為自己老婆同阿b著想,唔通要有事先後悔咩,我老公因為我有咗而買7人車,屋企細又放棄買模型啦,要衡量家庭重要定興趣重要囉

大宅

回覆 hapkry 的帖子

硬避震好鄧啊,我之前無b都要加個大咕o臣,我坐骨神經痛架車又low低左,過駁lock成個人彈起

大宅

畀面勳章

回覆 hapkry 的帖子

我C6揸都係房跑硬避震,我成日坐都冇事,
C6依家都打算換7人車

大宅

我4,5個月都仲坐電單車
岩岩有左一個月唔知,仲去左disney 完機動遊戲:;pppp:

禁止訪問

畀面勳章

引用:我剛confirm+bingo後冇耐,每次坐完C6架車

大宅

引用:Quote:原帖由+hapkry+於+12-11-15+發表回覆

原帖由 naturaljoe 於 12-11-15 發表
算啦,你唔好再為呢d唔開心,有d男人好後知後覺架,到時睇住你個肚一日一日大,見埋bb出左世,可能佢又唔同 ...
未必㗎。。。我第3胎,c6都係咁

大宅

引用:都係買多架把啦,為左你自己舒服d同安全,

原帖由 Mrslot 於 12-11-15 發表
都係買多架把啦,為左你自己舒服d同安全,第日bb出左世都要安個carseat,坐的士無carseat 的士大佬又亂舞都 ...
agree!! 有d的士佬好賤,明知你抱住B,唔會揸慢D,仲會衝減速駁! 又響D彎度fing!

大宅

引用:回覆+Mrslot+的帖子 我都好掙扎,如果依家

回覆 Mrslot 的帖子

我都好掙扎,如果依家買,買架cheap既,就可能最後一直會keep兩架,因為佢唔使放棄佢 ...
其實冇用,俾你等到佢換車,佢應該好快又身痕再換第二架。。。玩開車嘅人,心癮好難戒。。。

大宅

難聽d講句,講到口都臭埋啦,知道bingo之後果幾日都揸慢左,問題係以前揸140-160, ...
你坐前座定後座? 盡量坐前面,坐後面=坐響個轆上面,「鄧」到飛起,掟彎又特別fing。。。當然唔坐係最好

大宅

引用:回覆+Mrslot+的帖子 我唔識車,唔識駁咀,

我唔識車,唔識駁咀,佢淨係話要棍波要馬力要速度感.....
佢揸得chok就係佢問題啦!跑車都可以揸得好舒服!可以揸得好柔。。。

mei1985331    發表於 12-11-16 13:52

大宅

引用:回覆+Mrslot+的帖子 我都有問過佢有咩係佢

我都有問過佢有咩係佢可以接受而又係五座位既,佢話冇......
而家揸緊咩車? 好多車原裝避震已經好夠做,又有馬力又快又有棍波而你又坐得舒服。。。GTI, evo, wrx... 呢D都係5座、mini, FD2... 呢D就4座。。。

同佢講,而家唔興棍㗎喇! 家下DSG波箱仲貴過棍波波箱! 咪咁out啦~~~

mei1985331    發表於 12-11-16 13:51

男爵府

如你c6 仲係咁細路,唯有扮死扮慘的去lan去搭地鐵。然後面青唇白的在目的地會合他。如他仍無動於終你就在他面前嘔。叫你坐返佢車你就坐坐下說好肚痛好辛苦。。。。看他怎樣反應。如咁冷血不理你自己明白自己的地位啦。

首頁
23456...7

尾頁

跳至