懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 phylliz 的帖子

我唔識車呀, 但我相信以上你講果d都滿足唔倒佢

同埋佢話覺得揸自動波俾唔倒駕駛樂趣佢.....

大宅

引用:回覆+mei1985331+的帖子 所以我咪開始諗其

原帖由 hapkry 於 12-11-16 發表
回覆 mei1985331 的帖子

所以我咪開始諗其實係咪可以照坐, 最多加個cushion, 好過依家咁, 一係唔方便一係 ...
其實你而家流啡,我覚得你唔好博住。。。

大宅

引用:回覆+phylliz+的帖子 我唔識車呀,+但我相

Sorry....我真係好想樁爆你C6個頭

大宅

引用:Quote:原帖由+hapkry+於+12-11-16+發表回覆

原帖由 phylliz 於 12-11-16 發表
其實你而家流啡,我覚得你唔好博住。。。
係囉。。。佢唔緊阿B,你自己更加要好好保護佢~

大宅

回覆 RockMusicLover 的帖子

咁佢又未至於對我咁差, 見我嘔都會埋嚟掃吓我問吓我點

流啡之後我一直好唔舒服, 嘔得好勁, 所以只係出過幾次街, 當中有兩次各自各搭車/揸車, 其餘時間都一齊搭車的;

只係長遠黎計我唔知點好啫, 依家買second car果度又睇極都唔喏 (又要平又要靚, 好難), 唔知好唔好夾硬坐佢車, 唔想買多架咁浪費, 始終第二日BB好多錢要使.

大宅

回覆 kiukiu1106 的帖子

佢架車, 連我阿媽都頂唔順, 坐完腰骨痛

大宅

回覆 chiliwu 的帖子

佢係家中獨子, 樓上幾個家姐, 我相信由細到大都俾人縱慣哂, 多年前又全家移哂民, 佢自己一個人住, 咩都係諗自己就得, 點會知道咩叫遷就; 我冇怪佢, 因為呢個係佢成長背景, 造就到佢依家呢個性格, 習慣咗係咁咁耐, 公平d講, 要佢改, 都要俾好多時間佢

大宅

佢係好理想地諗要一家大細出街咪用架四門囉, 咁佢自己出街咪用番自己架寶貝

大宅

引用:回覆+kiukiu1106+的帖子 佢係好理想地諗要

佢係好理想地諗要一家大細出街咪用架四門囉, 咁佢自己出街咪用番自己架寶貝
咁你唔好諗佢養兩架嘅皮費問題,想得咁理想當然佢係要付出,佢要知道世事冇咁完美架

大宅

回覆 Sarahsiuwong 的帖子

以前我會同佢硬碰, 覺得佢唔喏就爭取到底, 會鬧佢, 唔想因為遷就佢就改變自己認為喏嘅事, 怕佢變本加厲, 所以成日嘈

但有左之後我唔想嘈, 唔想自己激動, 因為每次嘈都好費心力, 又喊.......唯有用多d唔同方法幫自己減壓, 好似嚟呢度同你地傾吓咁, 所以好多謝你地俾咁多支持我

大宅

對於佢嚟講, 佢無 insist 要我坐佢車, 反而俾我買多架, 已經係亙相遷就左架喇

大宅

對於佢嚟講, 佢無 insist 要我坐佢車, 反而俾我買多架, 已經係亙相遷就左架喇

大宅

佢話架second car一人揸一半喎, 總之唔好expect有佢喺度就要佢揸

我有朋友話其實分分鐘到時佢頂唔順我d駕駛技術, 都會自動自覺自己揸番

所以我都冇同佢拗邊個揸多邊個揸少

大宅

依家已經冇流了, 係初初果陣流左幾日

大宅

你估我唔想

大宅

皮費係一個concern啦, 其二係我都唔想揸or坐架cheap車, 好驚老爺車問題多多, 最後得個搞字又"side"錢

大宅

引用:回覆+kiukiu1106+的帖子 你估我唔想

你估我唔想
要幫拖出聲,千其咪客氣我飛車過嚟

大宅

哈, 多謝你先

大宅

hapkry 發表於 12-11-16 09:35

佢chok係因為"目及"倒快相勁dup brake, 其餘時間都ok的, 係快d囉, 但技術我係有信心 ...
佢玩開車。。。實知咩位經常有快相,應該一早收慢架車。。。下下都去到先收,先唔講你係唔係有左,對佢自己都好危險,點可能100﹪信晒架車。。。

大宅

hapkry 發表於 12-11-16 09:40

真係想知你老公果架係咩車。。。人地落場都係揸FD2,跑RALLY揸WRX,都係4門車~~~

首頁

尾頁

跳至